Spor Elinizi çabuk tutun

Elinizi çabuk tutun

Paylaş
Elinizi çabuk tutun

Alman hoca yabancı oyuncu kontenjanının bir an önce boşaltılıp, Guti'nin yanı sıra bir golcünün renklere bağlanmasını talep etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in, Başkan Yıldırım Demirören’le görüşüp bazı isteklerde bulunduğu öğrenildi. Alman teknik adamın ilk talebi yabancı kontenjanının bir an önce boşaltılması oldu.

Haberin Devamı

Kadrosunda 12 yabancı oyuncu bulunan Siyah-Beyazlı ekibin transfer yapabilmesi için en az 3 oyuncuyla yollarını ayırması gerekiyor. Schuster’in isteği üzerine harekete geçen Beşiktaşlı yöneticiler, kadroda düşünülmeyen Rodrigo Tello ve Filip Holosko için Ankaragücü ile anlaşmaya vardı. Buna göre Şilili futbolcu 1.5 milyon euro karşılığında bonservisi ile birlikte, Slovak yıldız ise 500 bin euroya kiralık olarak başkent temsilcisine verilecek. Ayrıca yıllık ücreti 1.8 milyon euro olan Holosko’nun alacağının tamamını Ankaragücü karşılayacak.

İki kulüp el sıkışırken, iki oyuncunun bu anlaşmaya nasıl yaklaşacağı ise bilinmiyor. Schuster’in takımda düşünmediği diğer isim ise Fink. Alman oyuncunun büyük bir ihtimalle Almanya’ya geri döneceği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca 2.6 milyon euroya anlaşmaya varılan Guti’nin yanında iyi bir santrfor alınmasını istedi. Schuster hazırlık maçları ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki Vikingur sınavı sonrası takımın gol yollarında sorun yaşadığını söylemişti.

Haberin Devamı