Bilim - Teknoloji Elite Dangerous Playstation 4 çıkış tarihi belli oldu
Paylaş
Elite Dangerous Playstation 4 çıkış tarihi belli oldu

Uzay temalı oyun isteyen Playstation 4 sahipleri bu gelişmeye çok sevinecek. Elite Dangerous Playstation 4 çıkış tarihi belli oldu

Playstation 4 oyuncularının uzay konulu fazla bir oyun alternatifi yok. No Man’s Sky‘ın istenen seviyeye çıkamaması ile birlikte bu türde alternatif arayanlara güzel bir haberimiz var. Elite Dangerous PS4 çıkış tarihi belli oldu.

Uzay simülasyonu türündeki Elite: Dangerous, esasında yeni bir oyun değil. Oyun ilk olarak 2014 Aralık’ta PC için, 2015 Ekim’de Xbox One için çıkışını yapmıştı. Ş

imdi de oyunun Playstation 4 platformunu ziyaret edeceği duyuruldu. Elite: Dangerous 27 Haziran’da Playstation 4 için dijital ve fiziksel formlarda satışa çıkacak.

Geliştirici Frontier Developments, oyunun fiziksel sürümünün aynı tarihte Xbox One ve PC’ye de geleceğini belirtti. Oyunun fiziksel sürümü, Horizons genişleme paketi ve 1000 Frontier puanı ile gelecek.

PC ve Xbox One’den sonra Playstation 4 için duyurulan oyunun PS4 ve PS4Pro’nun özelliklerinin avantajını kullanacağı belirtilmişti. Bu özelliklerin bir kısmının Dualshock 4 için yapıldığı biliniyor.

FİYATI NE OLACAK?


Oyunun PS4 fiyatı ile ilgili bilgi verilmedi ancak Elite: Dangerous’unSteam’de 30 Dolar, Xbox One’de tüm genişleme paketleri ile 60 Dolar fiyat etiketi olduğunu belirtelim. Oyunun PlaystationStore’de Xbox Live’dekine benzer bir fiyata sahip olacağını düşünüyoruz.
LG G6 video inceleme

Haberin Devamı