Magazin Eliz Şakuçoğlu bu kez park yasağını deldi

Eliz Şakuçoğlu bu kez park yasağını deldi

Paylaş
Eliz Şakuçoğlu bu kez park yasağını deldi

Cesur fotoğraflar ile adından söz ettiren stil danışmanı Eliz Şakuçoğlu, bu kez de 'park yasağı' haberleriyle gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde trafik çevirmesinde alkollü olduğu gerekçesiyle ehliyetine el konulan Eliz Sakuçoğlu, kendisine şoför tuttu. Ancak Sakuçoğlu’nun şoförünün, cipi Bebek’teki park yasağı olan bölgeye park etmesi objektiflere yansıdı.


ELİZ SAKUÇOĞLU NEDEN O POZLARI PAYLAŞIYOR


Eliz Sakuçoğlu, 'taklit' olduğu iddia edilen pozlarla ilgili açıklamada bulundu. Şarkıcı Murat Boz'la yaşadığı aşkla geniş bir kitle tarafından tanınan ve sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla magazin basınının takip ettiği bir isim haline gelen Eliz Sakuçoğlu, 'taklit' olduğu iddia edilen pozlarla ilgili açıklamada bulundu.

Hesabından yaptığı paylaşımlarda dünyaca ünlü yıldızları taklit ederek verdiği pozlar üzerinden eleştirilen Eliz Sakuçoğlu, muhabirlerin bu konuyla ilgili olarak yönelttiği sorulara; “İçimden ne gelirse onu paylaşıyorum. Kıyafetlerde olduğu gibi benzerlik olacak. Bir markanın tasarladığı şeyi başka bir markada da görebiliyoruz. Gülüp geçiyorum. Eleştirileri kafaya takarsak, yaşayamayız” yanıtını verdi.

Haberin Devamı