Dr. Haydar Dümen Elleriniz boş kalabilir
HABERİ PAYLAŞ

Elleriniz boş kalabilir

Haberin Devamı

Her konuda olduğu gibi cinsellikte de hızlı koşan çabuk yorulur. Hem ilişkide hem de mastürbasyonda ortayı bulun, iddialı olmayın. Ne kendinizi yorun ne de ileride sorunlar denizinde yüzün. Sevdiğinizi düşünün. Onu aşktan soğutursanız elleriniz boş kalır...

BÖYLE SORU YOK!

Kız herkese anlatmış

24 yaşındayım, birlikte olmak istediğim kız sertleşme olmadığını herkese anlatmış, arkadaşlar dalga geçiyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 9 yıl bu, sistemi kolayına alıştırmış, ona göre ayarlamışsın. Hayal dünyasında harem kuran beyninin önüne ‘Al sana bir lokma’ diye saray tatlısı koysan bile iştahsız bakacak, istese de zorlanacaktır. O sırada beyninde dolaşan tilkilerin de kuyrukları birbirine dolaşacaktır. Senin kız arkadaşın da amma boşboğaz!!! Sanki cinselliğin piriymiş gibi yapıp yakıştırmış, takıp takıştırmış. Sonunda da faturayı senin alnına yapıştırmış. Dert etme, organ ve yapı zamanı gelince bu işe alışacak, sana da “Yeter gayri” dedirtecektir.

Orgazm olmam normal değilmiş

35 yaşında kadınım, 10 yıllık evliyim. İlk yıllarda orgazm olamıyordum. Ama şimdi birkaç kez oluyorum. Kocam normal olmadığını söylüyor. Doktora gitmeliymişim. Ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, yaş dorukta. Kadınlığın tüm yapıları ayakta. Yaşın gereği hormonların da sular seller gibi akmakta. İştah arttıkça gözlerin hep eşine bakıyor. O kıpırdansa, sen uçacakmışsın ve ilk yıllardan kalanları alacakmışsın gibi ona sahip çıkacaksın. Bu alacakların tümü zamanı gelince cinsellikten başka alana ciro edilecek. Kocan seni kırmayacak. Sen de ona “Doktorum sensin, ben senin hastanım” diyeceksin. Ama her gece o pijamayı giymeyeceksin.

7-8 kez mastürbasyon yapıyorum

18 yaşındayım, çok istekliyim. Sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum. Evde yalnızsam günde 7-8 kez yaptığım oluyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Olur geleceğin umudu, anasının, babasının, ninesinin kıymetli oğlu, neden olmasın? Eller işe yarıyor, hayalle birlikte olunca gerçeğini aratmıyor. Para, zaman harcatmıyor. Süre, ayarlama, nazlanma da yok. Odanda yatağın sanki havaalanı. Atla uçağa, dal hayal dünyalarına. Karşı koltuktaki kız da sana bakıyor. Yum gözünü, aç organın önünü, ver emrini eline, kimseye de hesap verme. Ancak işin aslı, alışverişin faturası önüne 10 yıl sonra gelecek. Gerçek uçağa geçince ya başın dönecek ya da uçak tutacak. Seni biraz zorlayacak ama sonunda uçak kendi rotasını bulacak.

Akıntı oluyor

22 yaşında kızım. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadığımda idrarımda kötü koku oluyor. Bu normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, yapacağın şey idrar tahlili yaptırmam. İltihap yoksa sorun yok. Bu sayıda mastürbasyona devam.

AIDS bulaşmış olabilir mi?

9 ay önce hayat kadınıyla birlikte oldum. Cinsel organında yanma ve kaşınma var. AIDS bana bulaşmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bilimsel falını açtım ben şüphelenmiyorum. Çünkü AIDS’in belirtileri yanma ve iltihap değil. Onunkiler genellikle bel soğukluğu türü iltihaplar.

Nişanlım sıkılıyor

25 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla geceleri mesajlaşıyoruz. Sevişmek için çok istekli oluyor ama buluştuğumuzda sıkılıyor. Bir de evlendiğimiz gece canının yanmasından korkuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, nişanlın mesajlı fantezilere alışmış. Cinsellikten korkuyor sanıyorum. Gerçek cinselliğe alışana kadar (çok zor da alışabilir) onu kendine bağlamayı becerebilirsen evlen. Kararlarında oynak, henüz cinsel kimliği oturmamış kızla evliliğe adım atmak bana göre erken. Yapılacak şey sabırlı olup zaman kazanmak. Ama cinsellikte de fazla üzerine gitme.

Bana yazık değil mi?

23 yaşında kızım. Nişanlım da 28 yaşında. Onu seviyorum ama beni tatmin etmeden boşalıyor. Ben hep mutsuz mu olacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, evlendikten sonra her şey düzelecek. O öğrenecek. Erken boşalması tedavi edilecek. Zaman lehinize işleyecek.

Yakışıklıyım ama büyük

20 yaşındayım, kızlar çok yakışıklı olduğumu söylüyor. Ama penisim büyük, kimse ilişkiye girmiyor. Küçültmenin yolu var mı?

CEVAP

Küçültemezsin yakışıklım. Buradan bütün büyük penis özleminde olan erkeklere gönderme yapalım. Al sana büyük penis. İster kullan, ister yanında yat (!). 1 santim bile kesip at olmuyor.

Çok geç boşalıyorum

30 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girdiğimde çok geç boşalıyorum. 45 dakika sürüyor. Sizce bu normal midir?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin şikayeti yoksa ne mutlu sana. Keyfine bak be yavrum. Ama karın şikayetçiyse biraz fantezilere yüklen.

Doyamıyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaya doyamıyorum. Bir de bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararın, senin iradenle savaşında yengilgiyi kabul etmen. Azaltıver canım biraz. Yöntemi de kendin bul.

Sanki görev gibi

10 yıllık evliyim. Karım depresyon geçirdi ve cinsellikten soğudu. İlaçlarını bıraktı ama cinselliği sadece ben istediğim için görev gibi yerine getiriyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yeniden tedavi gerekiyor. Yani cinsel terapi. El ele vereceksiniz, uzmana gideceksiniz. Üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Sanırım başaracaksınız.

Canım yanıyor

25 yaşında kızım. 4 ay sonra düğünüm var. Nişanlımla birlikte oldum. İlk denemede çok kan gelmedi. Her denemede canım yanıyor, zevk alamıyorum. Yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, evlen bakalım. Başlangıçta bu tür acıları çekeceksin. Penis vajinanın kalıbına uyacak. 15-20 gün hatta, 1 ay geçtiği halde acı çekersen çaresini buluruz. Burada çeşitli nedenler rol oynuyor. Erkeğin penisi büyük olabilir. Senin vajinan şimdilik daha sıkıdır. Tümü düzelecek sorunlar. Evlendiğinizde sil baştan başlarsınız. Ama sakin ol yani kendini kasma.

Sperm gelmiyor

16 yaşındayım. Penisimin boyu kısa ve benden sperm gelmiyor. Kıllanma çok az. Ne yapmalıyım? Kilodan olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki kilodan olabilir. Meninin gelmemesinin nedenini bir üroloji uzmanıyla görüşmen gerekir.

Gebe kalır mı?

19 yaşındayım. Bir kızla ilişkiye girdim. Kızın zarı esnek. İçine boşalsam hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki hamile kalır. Niye kalmasın ki? Doğa düzeni bu.

Fazla istekliyim

17 yaşındayım. İlişkiye girmedim ama çok istekliyim. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum ve kendimi kaybediyorum. Acaba bu ileride bana sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu tehlikeli yollarda günün birinde mutlaka ayağın kayar. Gün aşırı desen ‘Olabilir’ diyeceğim. Mastürbasyonda kendini kaybetmen nasıl oluyor, anlamadım. Çocuksun, büyü aklını başına topla. Bu konular için önünde 60 yılın var.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet bir avcılıktır. Uzun süre peşinden koşarsın, elin boş dönersin. Bir de bakarsın kuş senin önüne düşüvermiş. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder