Yaşam Elton John Biletleri satışta!

Elton John Biletleri satışta!

Paylaş
Elton John Biletleri satışta!

Dünya turnesi kapsamında 21 ülkede ve 47 farklı şehirde konser verecek olan “Sir” Elton John, 5 Temmuz Salı günü İstanbul'da ve 6 Temmuz Çarşamba günü Ankara'da vereceği konserlerle hayranlarına muhteşem bir gece yaşatacak

Bu çok özel konserin biletlerine 21 Nisan Perşembe gününden itibaren Biletix’den ulaşabilirsiniz…

Rolling Stone dergisi tarafından gelmiş geçmiş en iyi 50 müzik sanatçısından biri olarak gösterilen Sir Elton John, MAP İletişim’in organizasyonu ile 05 Temmuz 2011 Salı günü Maçka KüçükÇiftlik Parkı’nda İstanbullu müzikseverler ile buluşurken, Vokaliz’in organizasyonu ile 06 Temmuz 2011 Çarşamba günü Ankara Arena’da gerçekleşecek olan konser ile Başkent’de tarih yazacak.
Müziğin şövalyesi Elton John’un muhteşem konserini izlemek isteyenleri avantajlar bekliyor. Her iki şehirde sınırlı sayıda bulunan avantajlı biletleri 26 Nisan 2011 Saat 24.00’e kadar alan konuklarımız, aşağıda belirtilen bilet fiyatları üzerinden yüzde 10 indirimden faydalanabilecek.

Ayrıca, Türkiye’de bu tür bir etkinlikte ilk kez oluşturulacak “Club House” bölümünden konseri izleyecek İstanbullu müzikseverleri, konser öncesinde de keyifli dakikalar bekliyor. Club House konukları, konser öncesi Çin mutfağının vazgeçilmez mekânı Dragon Restaurant’ın eşsiz lezzetlerini tatma ve limitsiz yerli-yabancı içkiden yararlanma şansı elde edecek.

Elton John’un Ankara konseri ise her yönü ile Başkent’de bugüne kadar gerçekleşen en önemli etkinliklerden biri olarak tarihte yerini alacak. Platinum ve Gold bölümlerde konuk Ankaralı müzikseverler, konser öncesi özel lounge alanında leziz büfe ve yerli-yabancı içecek servisinden yararlanacak.

İstanbul Konseri Bilet Fiyatları Ankara Konseri Bilet Fiyatları:



Club House – 565TL Platinum (Sahne Önü) - 500 TL
Kategori 1 – Oturmalı: 415TL Gold (Tribün) - 350 TL
Kategori 2 – Oturmalı: 365TL 1.Kategori - 200 TL
VIP ayakta – 315TL 2.Kategori - 150 TL
Ayakta – 140TL 3.Kategori - 100 TL
Ayakta - Tam 75 TL / Öğrenci 50 TL

2

Haberin Devamı