Yaşam 'Elveda 5000 dakika'

'Elveda 5000 dakika'

Paylaş
'Elveda 5000 dakika'

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ayda yaklaşık 5 bin dakika telefonla konuşan nişanlı çift, evlenince gelin arabasına "Elveda 5 bin dakika" yazdırdı

Nesibe ve Ali Göker çifti, birbirlerini çok sevdiklerini ve 6 aylık nişanlılık dönemlerinde bir cep telefonu operatörünün "5 bin dakika" kampanyası ile ayda yaklaşık 5 bin dakika konuştuklarını anlattılar.

Haberin Devamı

Birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Göker çifti, bu nedenle düğün öncesi gelin arabasına "elveda 5 bin dakika" yazısını yazdırdıklarını söylediler.

Damat Ali Göker (30), tekstil işçisi olduğunu, eşi Nesibe’yi çok sevdiğini ve düğünün ardından artık telefonla saatlerce konuşmasına gerek kalmadığını belirtti. Nişanlılık döneminde çoğu zaman sabaha kadar telefonla konuştuklarını ifade eden Göker, "Birbirimizi çok sevdiğimiz için, dakikalar yetmiyordu. Bazen ayda 5 bin dakikayı bile geçiyorduk. Gece geç saatlere kadar konuşuyor, hatta yeri geliyor, telefonlar kulağımızda uyuduğumuz oluyordu. Artık eşime kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Onu çok seviyorum" diye konuştu.

'ŞARJI BİTİRENE KADAR KONUŞURDUK'

Haberin Devamı

Gelin Nesibe Göker (29) ise ev hanımı olduğunu, görücü usulü ile 6 ay önce nişanlandıklarını ve nişanlısıyla birbirlerini tanımak için gece gündüz demeden cep telefonu ile görüştüklerine anlattı. Düğünden sonra artık eşiyle telefonda konuşmalarına gerek kalmayacağını dile getiren Göker, "Çoğu zaman telefonun şarjı biterdi. Bundan dolayı telefonu şarja takarak, konuşmaya çalışırdık. Böylece birbirimizi tanımaya çalıştık. Şimdi kavuştuğumuz için mutluyuz" dedi.

Damadın babası Adil Göker de oğlu ile gelininin evliliklerinin, genç çiftler tarafından örnek alınması gerektiğini dile getirerek, "Evlenen çiftler, birbirleriyle yeteri kadar konuşmadıklarından ya da birbirlerini anlayamadıklarından dolayı maalesef boşanmalar artıyor. Oğlum Ali ve gelinim Nesibe gibi evlenecek çiftlerin birbirlerini tanımasını ve evlenmelerini diliyoruz" şeklinde konuştu.

AA