Spor Elyasa ve Emre gündemde

Elyasa ve Emre gündemde

Paylaş
Elyasa ve Emre gündemde

Gaziantepspor, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor

Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, iddialı bir ekip oluşturma çabası içinde olduklarını belirterek, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Kızıl, Galatasaray’dan Emre Güngör’ün transferi için Galatasaray kulübü ile görüştüklerini, ayrıca çok kaliteli bir santrforun alınması için çalışmaların yürütüldüğünü bildirerek, "Başkanımızın 2 yıldır çok istediği iyi bir santrforu takıma katmak için çalışmalar sürüyor.

Partizan’dan oynayan Diarra’nın dışında başka isimlerle de görüşmeler var. Ankaragücü’nde sözleşmesi sona eren El Yasa’nın transferinde de sona yaklaşıldı" bilgisini verdi.

"SEMİH’E BİLE TALİP OLDUK"

Kızıl, kulübün transfere bakışını da şöyle özetledi: "Eğer aldığımız oyuncu, mevcut kadrodaki oyuncudan daha iyiyse tabii ki diğer arkadaşımızı göndermek zorundayız. Bu tüm mevkiler için geçerli.

İki yıldır başlattığımız yapılanma sayesinde hiçbir futbolcu buraya gelmek için tereddüt etmiyor. Rahatlıkla herkese talip oluyoruz. Biz bugün Semih’e bile talip olduk. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş... Tabii bunların konumu çok farklı, ama burası da Gaziantepspor kulübü."

Mehmet Kızıl, Futbol Federasyonun 10 yabancı kontenjanı tanımasına rağmen bu haklarını kullanmayacaklarını, muhtemelen kadrolarında 8 yabancı oyuncu bulunduracaklarını sözlerine ekledi.

Gaziantepspor yeni sezon hazırlıklarına 24 Haziran’da Gaziantep’te başlayacak, yurt dışı kamp yeri ise Avusturya olarak belirlendi.

Haberin Devamı