Gündem Emekli Hava Astsubayı intihar etti

Emekli Hava Astsubayı intihar etti

Paylaş
Emekli Hava Astsubayı intihar etti

Konya'da 49 yaşındaki emekli Kıdemli Başçavuş Sami Çeç, henüz belirlenemeyen nedenle kendini evinin teras katındaki tahtalara bağladığı iple asarak yaşamına son verdi

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Şeyh Sadreddin Mahallesi Turğutoğlu Sokak Özgür Apartmanı’nde meydana geldi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 3 ay önce Muğla Milas Hava Meydan Komutanlığı'ndan emekli olan 2 çocuk babası Kıdemli Başçavuş Sami Çeç, eşi 48 yaşındaki Nevin Çeç'e köpeğine bakmak için teras katına çıkacağını söyledi. Nevin Çeç çay yapmak için mutfağa girerken, Semi Seç de 3’üncü kattaki evinden teras katına çıktı.

Sami Çeç, henüz belirlenemeyn nedenle buradaki tahtalara bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi. Durumu fark eden komşuları, polise ve ambulansa haber verdi. Komşuları, Nevin Çeç’e de eşinin fenalık geçirdiğini söyledi.

Sami Çeç’in cesedi, Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olay sonrası 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görevli bir subay ve bir astsubay da sivil araç ve sivil kıyafetleriyle olay yerine gelip bilgi aldı.

Haberin Devamı

.Sami Çeç’in oğlunun Kars'ta astusay olarak görev yaptığı, kızının ise Ankara'da tıp fakültesinde eğitim gördüğü belirtildi.