Ekonomi Emekliye günde 111 liraya ucuz tatil

Emekliye günde 111 liraya ucuz tatil

Paylaş
Emekliye günde 111 liraya ucuz tatil

Ucuz tatil imkanı isteyen emeklilere iyi haber geldi. Türkiye Emekliler Derneği’nin anlaşması ile emekliler günlüğü 111 liraya hem de doktor kontrolünde beş yıldızlı otellerde tatil yapabilecek

Emekliler için tatil kampanyası başladı. Türkiye Emekliler Derneği'nin (TÜED) bir turizm acentesiyle imzaladığı protokol kapsamında, emekliler günlüğü 101 liraya hem de doktor kontrolünde tatil yapabilecek.


TATİLİ 5 TAKSİTTE ÖDEYEBİLECEKLER


4 gece 5 gün tatil için toplam 555 lira ödeyecek olan emekliler, 5 taksitte parayı verebilecek. Emekliler, kampanya kapsamında ilk olarak Alanya'yı tercih etti. Gazipaşa Alanya Havalimanı üzerinden Alanya'ya gelen emeklileri, TÜED Başkanı Kazım Ergün karşıladı.

100 BİN EMEKLİNİN TATİLE ÇIKMASI BEKLENİYOR


Proje koordinatörlerinden Çiğdem Taşar, şu açıklamalarda bulundu: "Emeklilerimiz sürekli doktor kontrolünde olacak. Türkiye'deki 11 milyon 800 bin emekliden yüzde 20'si ömrü boyunca bulunduğu il ve ilçe dışına çıkamıyor. Yüzde 70'i ise ömrü boyunca hiç tatile çıkamıyor. Bu kişilere uygun fiyatlarla, uygun tatil fırsatları sağlıyoruz, 5 taksit yapıyoruz. 960 bin üyesi bulunan TÜED'in, 100 bin emeklisinin yıl içinde tatile gitmesini hedefliyoruz." dedi.

Haberin Devamı