Spor Emenike'nin gönlü Fenerbahçe'de

Emenike'nin gönlü Fenerbahçe'de

Paylaş
Emenike'nin gönlü Fenerbahçe'de

Emenike “Galatasaray ve Fenerbahçe seni istiyor, nereye gideceksin?” sorusuna “Aklımda Devler Ligi var” yanıtını verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın en beğendiği santrafor olan Emmanuel Emenike, gelecek sezon formasını giymek istediği takım olarak Fenerbahçe’yi işaret etti.

Radyospor’a konuşan Emenike “Sezon sonunda, başkanım ve yönetimimiz uygun görürse Karabük’ten ayrılacağım. Karabük’e çok şey borçluyum, kulübümün çıkarı doğrultusunda hareket edeceğim. Sezon sonunda başka takıma transfer olacağım” derken, isim olmasa da adres verdi.

“Galatasaray ve Fenerbahçe seni ısrarla istiyor, bu iki takımdan birine mi gideceksin?” sorusuna “Avrupa’dan da teklifler var. Sezon sonunda transfer sürprizi olacak; aklımda ve kalbimde Şampiyonlar Ligi var. Seneye Devler Ligi’nde oynamak istiyorum” yanıtını vererek Fenerbahçe’yi istediğini bir kez daha dile getirdi.

Bu sezonun devre arasında röportaj yaptığımız ve “Galatasaray’a mı yoksa Fenerbahçe’ye mi gitmek istersin?” sorusunu yönelttiğimiz Emenike, sarı-lacivertlilerin 9 puan geride olduğu o günler de dahi “Fenerbahçe’yi tercih ederim” demişti.

Haberin Devamı