Kültür - Sanat Emilia Clarke, Fifty Shades of Grey'deki rolü reddetmiş
Paylaş
Emilia Clarke, Fifty Shades of Grey'deki rolü reddetmiş

Game of Thrones dizisinde Khaleesi rolünü canlandıran İngiliz oyuncu Emilia Clarke, 'çok fazla çıplaklık var' diye Fifty Shades of Grey'deki başrolü reddettiğini açıkladı

Game of Thrones’un Deanerys Targeryen’i Emilia Clarke, Fifty Shades of Grey (Grinin Elli Tonu) filminin başrolünü reddettiğini açıkladı. Anastasia Steele rolü için pek çok sahnede çıplak olması gerektiğini fark eden Clarke, The Hollywood Reporter adlı dergiye “Game of Thrones’daki bazı sahneler için soyunmuştum, ancak yine çıplak olacağım bir yapımda yer alırsam yaftalanacağımı düşündüm” dedi ve ekledi; “Kararımdan pişman değilim.”

Emilia Clarke, vizyona girdiği günden beri tüm dünyada 558.6 milyon dolar (yaklaşık 1 milyar 458 milyon TL) hasılat elde eden Grinin Elli Tonu’nda rol almayı reddeden ilk isim değil. Divergent filmindeki rolüyle akıllarda yer eden Shailene Woodley de başrol için uygun bulunan isimler arasındaydı. Ancak Divergent serisinin basın yükümlülüklerinden dolayı, teklifi reddetmek zorunda kaldı. Christian Grey rolü için düşünülen Ryan Gosling ise, “seri şeklindeki filmlerde oynamak istemediğini” belirterek filmi reddetmişti.

Game of Thrones’un yoğun çekimleri nedeniyle Oliver Stone’un Snowden adlı filminde de oynayamayan Emilia Clarke’ın emeğinin karşılığında her sezon için 7 milyon dolar (yaklaşık 18.270 milyon TL) kazandığı söyleniyor.

Clarke son olarak 1 Temmuz’da vizyona girecek olan "Terminator: Genisys" adlı filmde yer alacak.

Haberin Devamı