Magazin Emilia Clarke’tan (Daenerys Targaryen) Game of Thrones paylaşımı

Emilia Clarke’tan (Daenerys Targaryen) Game of Thrones paylaşımı

Paylaş
Emilia Clarke’tan (Daenerys Targaryen) Game of Thrones paylaşımı

Game of Thrones’ta Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke, 7. sezon 1. bölümde kavuştuğu tahtını, sosyal medya hesabından, “Lütfen yaklaşmayın” uyarısıyla paylaştı.

Game of Thrones (That Oyunları) dizisinin merakla beklenen 7. sezonu başladı. Dizide ejderhaların annesi Daenerys Targaryen’i canlandıran Emilia Clarke, sosyal medyadan, diziye gönderme yapan bir paylaşımda bulundu.

Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümünde Westeros’a ulaşan Danny, burada kendi ailesi olan Targaryen’lere ait Dragon Stone’a (Ejderha taşı) yerleşiyor.

Birinci bölümde henüz çok fazla bir gelişme yaşanmasa da Danny’nin, “Başlayalım mı?” cümlesi dikkat çekiyor. Çünkü “Başlayalım mı?” ile kastettiğinin tüm dünyayı ele geçirmek olduğu düşünülüyor.

30 yaşındaki İngiliz oyuncu, Instagram’dan paylaştığı dizi kostümüyle çekilen bu fotoğrafında, elinde “Please keep off” (Lütfen yaklaşmayın) yazan bir karton tutarken görülüyor.

Dizinin ilk bölümünde ulaştığı Targaryen tahtının üstü örtülü halinin yanında duran Clarke, tahtını sadece dizide değil, gerçek hayatta da korumak istediği mesajını verdi.

Haberin Devamı