Gündem Emine Erdoğan da 3 çocuk istedi

Emine Erdoğan da 3 çocuk istedi

Paylaş
Emine Erdoğan da 3 çocuk istedi

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da 3 çocuk istedi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin en genç milletvekillerinden olan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mehmet Muş, Ümmü Eymen Özyardımcı ile dünya evine girdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın nikah şahitliği yaptığı, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman'ın nikahı kıydığı düğüne bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Etiler Le Meridien Hotel'de kıyılan nikaha Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlandı. Daha sonra sahneye nikah şahitleri davet edildi. Şahitler arasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti İstanbul Başkanı Aziz Babuşcu yer aldı.

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman nikahı kıydıktan sonra nikah cüzdanını çiftlere vermesi için Emine Erdoğan'a uzattı. Erdoğan, “Toplumun temel yapısını oluşturan aile kurumunun bir tanesinin daha bugün temelini attık. Mehmet Kuş kardeşime ve Ümmü Eymen kızımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum. Buradan Başbakanımızın sözünü yinelemek istiyorum. En az üç çocuk istiyoruz" dedi.

Düğüne Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ile Mehmet Muş'un Güngören'den özel olarak davet ettiği Kaymakam Zafer Orhan, mahalle muhtarları, AK Parti Güngören İlçe Teşkilatı ile özel davetliler katıldı.