Magazin Eminem'den Trump'a öfke dolu şarkı

Eminem'den Trump'a öfke dolu şarkı

Paylaş
Eminem'den  Trump'a öfke dolu şarkı

Ünlü ABD'li rapçi Eminem de 'Trump düşmanları' kervanına katıldı. Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın başkan olması halinde ülkeye felakete sürükleyeceğini düşünen Eminem, Trump'a bir hayli ağır ifadelerle yüklendiği özel bir şarkı besteleyerek sosyal medya hesabından yayınladı

ABD'nin yeni başkanını belirleyecek seçimlere 19 gün kala, adaylar arasıdaki yarış tümhızıyla devam ederken film yıldızlarından basketbol oyuncularına kadar ülkedeki pek çok ünlü isim Cumhuriyetçi aday Donald Trump'a cephe almış durumda. 8 Kasım da yapılacak seçimler öncesinde, dünyaca ünlü rap yıldızı Eminem de başkanlık yarışında tarafını belli etti. Eminem, kesinlikle başkan olmasını istemediği Trump'a ağır ifadelerle yüklendiği Campaign Speech (Seçim Konuşması) isimli yaklaşık 8 dakikalık bir şarkıyı Facebook hesabından yayınladı.



Ünlü rapçi, şarkısında Trump a gevşek tank şeklinde seslenirken, "Bu hastalıklı adaydan korkmalısınız" ifadelerine yer verdi. Eminem, şarkının ilk üç buçuk dakikasında sadece Trump'a yükleniyor. İşte Eminem'in Trump ve Demokrat aday Hillary Clinton'ın dün geceki üçüncü başkanlık münazarasından biraz önce internette yayınladığı o şarkı:


Haberin Devamı