Gündem Emlakçının katili kiracısı mı?

Emlakçının katili kiracısı mı?

Paylaş
Emlakçının katili kiracısı mı?

Emlakçının katili kiracısı mı?

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, kalbinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürülen emlakçı 55 yaşındaki Bünyamin Ekmen'i, aynı apartmandaki kiracısı ve arkadaşı 42 yaşındaki Şaban G.'nin öldürdüğü iddia edildi. Şüphelinin evinde yapılan aramada Ekmen'e yönelik, “Ekmeğimi yedin, suyumu içtin. Böyle olmamalıydı. Ben böyle olmasını istemezdim” yazılı not bulundu.

Haberin Devamı

Alanya'nın Kestel Beldesi'nde dün sabah polisi arayan bir kişi, kendisini ‘Bünyamin Ekmen’ olarak tanıtarak, “Ben bir cinayet işledim. Şu anda Kestel Beldesi, Cumhuriyet Mahallesi, Sahil Yolu Caddesi'nde Mutlu Apartmanı 5'inci katta sizi bekliyorum. Teslim olacağım” dedi. İhbar üzerine polisin haber verdiği jandarma ekipleri verilen adrese gittiklerinde evdeki banyoda küvetin içinde kalbinden bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş halde bir erkek cesedi buldu. Yapılan araştırmada ölen kişinin bir süre önce Almanya'dan gelerek ilçeye yerleşen emlak alım- satım işleriyle uğraşan Bünyamin Ekmen olduğu tespit edildi.

Jandarma ekipleri evde buldukları 2 içki bardağı üzerindeki parmak izi ve telefon kayıtlarından yola çıkarak cinayet şüphelisi olarak Ekmen'in kendisiyle aynı apartmanda oturan kiracısı ve arkadaşı Şaban G. olduğu ihtimali ağırlık kazandı. Henüz bulanamayan Şaban G.'nin evinde yapılan aramada, Ekmen'e yönelik yazıldığı tahmin edilen “Ekmeğimi yedin, suyumu içtin. Böyle olmamalıydı. Ben böyle olmasını istemezdim” yazılı bir nota rastlandı.

Haberin Devamı

Son zamanlarda piyasadan çok fazla alacağı olduğu ve bunları toparlayamadığı için zor durumda olduğu belirtilen Ekmen'in kiracısı Şaban G. ile de alacakları yüzünden tartıştığı iddia edildi.

MANAVGAT'TA EŞKALE UYAN BİRİSİ IRMAĞA ATLADI

Öte yandan fotoğrafları çevre il ve ilçelere dağıtılarak aranmaya başlanan şüpheli Şaban G.'nin eşkaline uyan bir kişinin sabaha karşı 04.00 sıralarında Manavgat Irmağı üzerinde görüldüğü belirtildi.
Polisin kimlik sormak üzere yaklaştığı şüphelinin birden ırmağa atlayarak, 150 metre kadar yüzdüğü ve sonra gözden kaybolduğu kaydedildi. Geceden beri ırmak çevresinde aranan şüpheli, Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı'dan gelecek dalgıçlarla su altında da aranacak. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Özgür YILMAZ/ALANYA (Antalya),(DHA)