Gündem Emniyet Müdürü'ne uyuşturucu gözaltısı

Emniyet Müdürü'ne uyuşturucu gözaltısı

Paylaş
Emniyet Müdürü'ne uyuşturucu gözaltısı

İstanbul'da görevli bir emniyet müdürü, uyuşturucu satın alırken yapılan bir operasyonda gözaltına alındı

Uyuşturucu soruşturması kapsamında Emniyet Müdürü Güven K'nın meslektaşları tarafından gözaltına alınması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Güven K.'nın kendisini gözaltına alan meslektaşlarına direndiği görülüyor

Haberin Devamı

İstanbul'da sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Emniyet'in bir biriminde şube müdür yardımcısı olarak görev yapan Güven K. ile uyuşturucu satıcısı oldukları ifade edilen Cengiz Ç. ve Nevzat Ç.'yi gözaltına aldı. Güven K'nın meslektaşları tarafından gözaltına alınması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5253","5253","201104","5253-8.jpg");

Güven K.'nin uyuşturucuyu aldıktan sonra narkotik polisleri tarafından yakalanarak gözaltına alınması bir alışveriş merkezinin otoparkındaki güvenlik kameralarına da yansıdı. Bu sırada kendisinin emniyet müdürü olduğunu ifade eden Güven K., narkotikçi meslektaşlarını ikna edemeyince gözaltına alınıyor.

Müdür yardımcısı ile narkotik polisleri arasındaki tartışma bir süre sonra giderek büyüyor. Güven K'nin polislere direndiği görünüyor. Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte Güven K. Polis otosuna bindiriliyor. Güven K. emniyette alınan ifadesinin ardından sağlık kontrolüne çıkarıldı ve savcılık talimatıyla dün serbest bırakıldı. Emniyette sorguları tamamlanan diğer 2 şüpheli ise bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

Haberin Devamı

Sinan BİLGİLİ - İSTANBUL DHA