Magazin Emrah bu aşka 50 bin dolar ödedi

Emrah bu aşka 50 bin dolar ödedi

Paylaş
Emrah bu aşka 50 bin dolar ödedi

2. Sayfa'ya konuk olan Vizyon Ajans'ın sahibi Atilla Kaplakarslan çarpıcı iddialar ortaya attı

Kaplakarslan bazı mankenlerin pop yıldızlarıyla reklam aşkı yaşayıp karşılığında büyük paralar kazandığını da iddia etti. Kaplakarslan "Mesela Emrah yıllar önce manken Asuman Krause ile 50 bin dolar karşılığında bir kontrat imzaladı.

Haberin Devamı

Anlaşmaya göre; ikisi sevgiliymiş gibi yapacaktı. Emrah da bu sayede yeniden gündeme gelecek, Asuman da para kazanacaktı.

Sonra birbirlerine gerçekten aşık oldular. Ama Asuman'ın bu ilişkiden kısa bir süre sonra Emrah'ın yeğeni Yaşar İpek'le de görülmesi tuhaftı tabii. Bir popçu daha yıllar önce 20 bin dolar karşılığında ünlü bir mankenle sevgili gibi sağda-solda yakalanmıştı.

O popçu birkaç yıl önce de denizin ortasında köpek balıklarıyla boğuştu biliyorsunuz. Bazı pop yıldızları da uçak bileti-konaklama-yemek karşılığında mankenlik ajanslarından 5-6 kız getirip onlarla görülüyor. Ortada ilişki falan yok. Yalnızca alışveriş var."

MANKENLİĞİ O DEFİLE BİTİRDİ

Kaplakarslan "Mankenlik mesleği, Neşe Erberk'in 2001'de Etiler, Akmerkez'in en üst katında düzenlediği, 4 genç mankenin bir grup işadamına yaptığı kişiye özel iç çamaşırı-bikini defilesinden sonra çökmüştür. O günden sonra 'mankenlik' deyince insanın aklına kötü şeyler gelmeye başladı. Mesleğin sonu o defileyle geldi. Büyük paralar ve kirli şeyler de dönmüştü. Şimdi açıklayıp yeni bir skandala imza atmak istemem. " dedi

Haberin Devamı