Türkiye (Son Dakika) Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı, Aleyna Tilki hastaneye koştu

Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı, Aleyna Tilki hastaneye koştu

Paylaş
Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı, Aleyna Tilki hastaneye koştu

Eskişehir’e bir gece kulübünde sahne almak için gelen Emrah Karaduman (30) otel girişinde tartıştığı Enis D. (33) tarafından bıçaklandı. Haberi alır almaz hastaneye koşan Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Olay gecenin ilerleyen saatlerinde Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde yaşandı. İddialara göre konser öncesi otele giden Emrah Karaduman (29), girişte tartıştığı bir şahıs tarafından bıçaklandı. Araya girmek isteyen Karaduman’ın şoförü Volkan K. (32) de bıçak darbelerinden nasibini alırken, 2 yaralı olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere sevk edildi. Aleyna Tilki haberi aldığında hastaneye koşarak durumu hakkında bilgi aldı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR


Emrah Karaduman, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, yanında bulunan şoförü Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Karnından ve sırtından bıçak darbeleri alan Türk besteci ve aranjörün yoğun bakıma alındığı öğrenilirken, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Volkan K.’nin hayati tehlikesi bulunmazken, kolunda ve elinde kesikler oluştu. Öte yandan olayın şüphelisi olarak bir kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ALEYNA TİLKİ'DEN AÇIKLAMA




Tilki, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden ünlü sanatçı Emrah Karaduman’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, çok üzücü bir olay yaşandığına dikkat çekti. Tilki, “Arkadaşlar çok üzücü bir olay yaşadık. Ama Allah’a şükürler olsun ki çok ucuz atlattık. Gayet iyiyiz. Kendisi çok iyi. Tabi ki de çok üzgünüz. Şuanda verebileceğim bilgi budur. Bir de adli bir olay olduğundan çok da fazla konuşmanın, irdelemenin uygun olmadığını düşünüyorum. Çok çok iyiyiz, hiçbir sorunu yok” dedi.


“İYİ OLDUĞUNU ONAYLAYAN HAREKETLERİ VARDI"


Bir gazetecinin, ‘görüşebildiniz mi?’ sorusuna ise Tilki, şöyle cevap verdi:

“İyi olduğunu onaylayan hareketleri vardı. Zaten şuuru, bilinci her şeyi açık. Çok iyi bir durumdayız, hiçbir şey yok.”




AMELİYATA ALINDI


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin acil yoğun bakım ünitesinde ilk tedavisi yapılan Emrah Karaduman, sabah saatlerinde hastanenin genel cerrahi bölümünde iki öğretim üyesi tarafından ameliyat edildi.

"KALIN BAĞIRSAĞI PARÇALANMIŞ"


Ameliyatı yapılan doktorlar, saldırganın Karaduman'ın bıçakla ilk önce akciğerlerini hedef aldığını belirterek," Ancak, bıçak kaburga kemiğine gelmiş. Saldırgan bu kez bıçağını şahısın karnına sokarak, bir de bıçağı karın içinde çevirmiş. Bu nedenle kalın bağırsağı parçalanmış. Biz ameliyattan sonra kalın bağırsağını ameliyatla diktik. Kalın bağırsağı dışarıya alarak, torbaya bağladık. Karaduman yaklaşık 5-6 ay bu şekilde hayatını sürdürmek zorundadır. Ancak, şu an itibarıyla hayati tehlikesi bulunmuyor" dediler. Karaduman'ın, şoförü Volkan Karaca da Yunus Emre Devlet Hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Karaca'nın önümüzdeki günlerde taburcu olacağı açıklandı.

SALDIRGAN: "ALEYNA TİLKİ’YE PLATONİK AŞIĞIM, O YÜZDEN BIÇAKLADIM"

Yakalanan Enis D. ''Aleyna Tilki'ye platonik aşığım. O yüzden bıçakladım.'' diye ifade verdi. Mahkeme saldırgan Enis D.'yi yurt dışı yasağı koyarak bıraktı. Emrah'ın arkadaşları ''Bu manyak nasıl bırakılır?'' dedi.


DEMET AKALIN'DAN KAFA KARIŞTIRAN EMRAH KARADUMAN PAYLAŞIMI


Aleyna Tilki Emrah Karaduman için 'Durumu iyi, ucuz atlattık' demişti. Ama Demet Akalın Instagram'da paylaştığı gönderide Emrah Karaduman'ın durumunun kritik olduğunu belirterek kafaları karıştırdı.


EMRAH KARADUMAN KİMDİR?


4 Kasım 1987 tarihinde Samsun doğumlu Emrah Karaduman, Türk besteci ve aranjördür. Ekonomik sorunlar nedeniyle konservatuarı yarıda bırakmıştır. İlerleyen yıllarda Samsun'dan İstanbul'a taşınan Karaduman, burada bir barda çalışmaya başlamıştır. Daha sonra Hande Yener'in ekibine katılan Duman, yıllarca Yener ile çalışmıştır. Yener'in çeşitli şarkılarının yanı sıra Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise dahil olmak üzere çeşitli şarkıcıların şarkıları besteledi veya düzenlemelerini yapmıştır.

Aleyna Tilki ile beraber seslendirdiği ve Türkiye'de ses getiren Cevapsız Çınlama ilk single çalışmasıdır.

Haberin Devamı