Spor Emre Akbaba kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Emre Akbaba kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Emre Akbaba kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Fenerbahçe yerli transferde bir bomba daha patlattı. Geçen sezon Alanyaspor'da güzel bir performans sergileyen Emre Akbaba, Fenerbahçe ile prensipte anlaşırken iş imzaya kaldı. Bu flaş transfer sonrası 'Emre Akbaba kimdir?' sorusu gündem oldu.

'Emre Akbaba kimdir?' sorusu başarılı futbolcunun Fenerbahçe ile prensipte anlaşması sonrası gündem oldu. Geçen yıl Alanyaspor'da etkili bir performans sergilemesi tüm gözleri Emre Akbaba'ya çevirdi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın kancasında olan Emre'nin sarı lacivertli kulüple imza atması an meselesi... Bu flaş transfer sonrası 'Emre Akbaba kimdir?' sorusu gündem oldu.

Haberin Devamı

EMRE AKBABA KİMDİR?

Emre Akbaba, 4 Ekim 1992 yılında Fransa’nın Montfermeil kentinde dünyaya gelmiştir.

2012 yılında Türkiye'ye gelerek MP Antalyaspor'un altyapısında oynamaya başlayan Emre Akbaba, 2012 yılında Kahramanmaraş B.Ş. Belediyespor'da profesyonel futbol hayatınageçiş yapmış ve 2013 yılında Medical Park Antalyaspor'a dönüş yapmıştır. 2013-14 futbol sezonuna gelindiğinde 2 yıl kiralık olarak Aytemiz Alanyaspor'un renklerine dahil olan Emre Akbaba, Türkiye Kupası A2, 2 ve 3. Liglerde orta saha mevkisinde birçok kez forma giydi. 2013-14 sezonunda 16 gol ve 11 asistlik performansıyla takımının 1. Lig'e yükselmesinde pay sahibi oldu.