Magazin Emre Altuğ'dan iflas iddiasına açıklama geldi!

Emre Altuğ'dan iflas iddiasına açıklama geldi!

Paylaş
Emre Altuğ'dan iflas iddiasına açıklama geldi!

Emre Altuğ'un da ortağı olduğu iddia edilen gece kulübü Alaçatı Gazino Sako'nun mali krize girdiği, kapanacağı söyleniyordu. Şarkıcı Deha Bilimlier ''Kulüpten paramı alamadım, dava açıyorum'' demişti

Emre Altuğ, konuyla ilgili Instagram hesabından şu açıklama yaptı:

"Birkaç gündür adımın da dahil edildiği Gazino Soko meselesine bir açıklık getirmek isterim. Adımı geçirerek iflas etti haberlerinin herhangi bir gerçekliği yoktur. Gazino Sako'yla tüm ilgim sahne düzeni, mekanda çalışacak sanatçı bağlantıları ve reklamdan ibarettir. Kazançları bağlamında herhangi bir ortaklığım bulunmamaktadır. Buna rağmen şarkıcı arkadaşımın yaşadığını söylediği mağduriyetle ilgili konuyu araştırıyorum ve elimden gelen desteği de vereceğimi bildirmek isterim. Herkese huzurlu, mutlu bayramlar dilerim"

EMRE ALTUĞ'UN PAYLAŞIMI:

"MEKAN SANATÇI AVINA ÇIKMIŞ"

Alaçatı Gazino Sako'da konser veren Deha Bilimlier, Instagram hesabından şöyle bir yazı paylaşmıştı:

''Verilen sözler tutulmayıp, konser ödemelerini zamanında yatırmayan, Çeşme Alaçatı'da adeta sanatçı avına çıkmış Gazino Sako adlı mekan ile anlaşmamız sona ermiştir! Ben ve benim gibi olup da söyleyemeyen birçok sanatçı dostum adına da bu bilgilendirmeyi yapıyorum! Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz"

Deha Bilimlier

Haberin Devamı