Spor Emre Aşık jübileye hazırlanıyor

Emre Aşık jübileye hazırlanıyor

Paylaş
Emre Aşık jübileye hazırlanıyor

Sezon sonunda futbolu bırakmaya hazırlanan Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Emre Aşık, artık son idmanlarını yaptığını söyledi

Zeytinburnu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Aile Koruma ve Destek Merkezi’nin Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katılan Emre, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sezon sonunda aktif futbol hayatını noktalayacağını belirterek, "Ali Sami Yen Stadı’nda son maçıma çıktım. Artık son idmanlarımı yapıyorum. Gençlerbirliği maçıyla tamamen bir veda olacak" dedi.

Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Antalyaspor maçının sonlarına doğru sahada olduğunu hatırlatan tecrübeli futbolcu, "Çok duygusal anlar yaşadım.

Hocamız 2-3 dakika da olsa beni onurlandırdı. Gönül güzel bir galibiyetle kapatmayı isterdi. Ama kısmet değilmiş. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar da sürprizler hazırlamıştı.

Ama iyi sonuç olmayınca çok istediğimiz gibi olmadı. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ben onlardan biriyim. Bunu biliyorlar ve bu da beni mutlu ediyor" diye konuştu.

"JÜBİLE İÇİN TEKLİF GELMEDİ"

Basın mensuplarının, jübile yapıp yapmayacağı konusundaki soruyu ise Emre, "Jübile olabilir. Şu an için bir teklif gelmedi. Zaten jübile yaparsam gelirini engelliler ve kimsesiz çocuklar vakıflarına bağışlamayı düşünüyorum" diye yanıtladı.

Emre son olarak, basında, (A) Milli Takım’ın ABD’de yapacağı kamp çalışmalarına katılacağına yönelik çıkan haberler konusunda da kendisine bu konuda herhangi bir teklif gelmediğini ve gelmesi halinde değerlendireceğini açıkladı.

Haberin Devamı