Spor Emre Belözoğlu'na küfürlü pankart

Emre Belözoğlu'na küfürlü pankart

Paylaş
Emre Belözoğlu'na küfürlü pankart

Milli Takım idmanı bölgesine gizlice giren bir grup Beşiktaş taraftarı içinde ağır küfürlerin yer aldığı bir Emre Belözoğlu pankartı açtı

Hollanda maçı için hazırlıklarını Almanya'nın Marienfeld bölgesinde sürdüren A Milli Futbol Takımın akşam saatlerinde yapılan antrenmanı sırasında kimliği belirlenemeyen ve Beşiktaşlı olduğu tahmin edilen taraftarlarca Emre Belözoğlu'na küfürlü pankartlar açıldı.

Haberin Devamı

AĞIR KÜFÜRLER

Hafta sonu oynanan derbide teknik direktör Slaven Biliç ile yaşadığı kavga nedeniyle siyah beyazlıların tepkisini çeken Emre, Milli Takım kampında da bu protestolardan nasibini aldı. Antrenmanın 15. dakikasında sahanın arka tarafından gizlice pankartlarını asan taraftarlar, daha sonra kaçtılar. Pankartta, Emre'nin Fenerbahçe'de 20 numaralı formayı giymesine gönderme yapılarak, "O.. ç... 20 numara... Beşiktaş s.... "Futbolun fa... 20 numara orası İstanbul burası Beşiktaş" ifadelerinin kullanıldığı görüldü. Belözoğlu'na yönelik ağır küfürlerin yer aldığı pankartlar, durumu fark eden güvenlik görevlileri tarafından kaldırıldı. Tüm bunlar yaşanırken Milli Takım'ın kaptanı Emre çalışmasını sürdürdü.

Haberin Devamı

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN İDMANINA ARDA TURAN DA KATILDI

Hollanda maçı için Almanya'nın Marienfeld bölgesinde çalışmalarını sürdüren A Milli Futbol Takımı yerel saat ile 16:30'da bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmana tüm futbolcular katılırken, dün gece saatlerinde kampa katılan Arda Turan da çalışmaya katıldı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören Almanya'ya gelerek akşam saatlerinde yapılan antrenmanı seyretti.

GURBETÇİ TARAFTARLAR GÜVENLİK ŞERİDİNİ AŞARAK İDMAN SAHASINA GİRDİ

Milli Takım'ın antrenmanını sahanın uzak bir yerinden seyreden Türk taraftarlar bir ara çekilen şeride yüklenerek toplu bir şekilde antrenman yapılan sahaya doğru adeta hücum ettiler. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim gurbetçilere tepki göstermeyip, sessiz bir şekilde antrenmanı seyretmelerini istedi.

DHA