Spor Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Paylaş
Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Medipol Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu, bir dönem formasını giydiği Galatasaray'ın yaşadığı zorlu süreci atlatacağına inandığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de 6 Mart Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi’nde sürdüren turuncu-lacivertli takımın tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Emre, her takımın zor dönemler yaşayabildiğini dile getirerek, "Her takım bazen inişli çıkışlı grafikler yaşar. Maddi anlamda sıkıntılar yaşar. Galatasaray bizim olduğumuz dönemde de bazı sıkıntılar yaşıyordu. Bu süreci atlatacaklardır. Büyük camialar bu süreçleri çok çabuk atlattıkları için büyüktürler. Onların durumuyla ilgili çok derine inmeden söyleyeceğim şeyler bunlar" diye konuştu.

Sezon sonunda Avrupa kupalarına gitme hakkını elde etmek istediklerini anlatan Emre, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra ligde hedeflerimiz devam ediyor. Sezonu Avrupa kupalarına gitme hakkı elde etmiş bir takım olarak kapatmak istiyoruz. Böyle baktığımızda Galatasaray maçı zor olacak. Her ne kadar içinde bulunduğu durum itibarıyla sıkıntılı görünse de Galatasaray her zaman Galatasaray’dır. Bizim için zor bir maç olacak ama ligin sistemli oynayan iyi takımlarından birisiyiz. Aynı sistem ve disiplinimizi bu maçta da devam ettirmek istiyoruz. İyi hazırlandık. Galatasaray’ın iyi ve kötü yönlerini biliyoruz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Hak edenin kazanacağı, keyifli bir maç izlettiririz inşallah."

Medipol Başakşehir’in Brezilyalı futbolcusu Mossoro ise ligdeki sıralamada Galatasaray’ın rakipleri olduğunu vurgulayarak, "Bundan dolayı maç daha da önem kazanıyor. Biz Galatasaray’ın iyi yanlarını biliyoruz. Bunları etkisiz hale getirip, kendi oyunumuzu oynayıp, sahadan puanlarla ayrılmak istiyoruz. Ne olursa olsun, Galatasaray bu maçı kazanmak isteyecektir. Galatasaray’ın durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz ligi üçüncü sırada bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı