Spor Emre formasına kavuşuyor

Emre formasına kavuşuyor

Paylaş
Emre formasına kavuşuyor

Uzun sakatlığın ardından ilk defa önceki gün takımla çalışan Emre Belözoğlu, dünkü idmanda da yerini aldı

Sakatlıklardan çok çeken Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın son günlerde yüzü gülmeye başladı. Bunun nedeni de takımın en önemli isimlerinden biri olan Emre Belözoğlu’nda yaşanan olumlu gelişmeydi.

Konyaspor karşılaşmasında sakatlandıktan sonra Galatasaray derbisinde forma giyemeyen, milli arada iyileşip, takımdaki yerini alması beklenirken, Bursaspor karşılaşmasında da oynayamayan yıldız oyuncu, önceki gün ilk kez takım çalışmasına katılmıştı.

Eskişehirspor maçında forma giymesi durumunda sezonu kapatma ihtimali bulunduğu iddialarının ardından beklenmedik şekilde takım antrenmanına katılan ve tüm çalışmalarda yer alan Emre, dün de takımla birlikteydi.

Sabah Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenmanda yerini alan yıldız futbolcunun gösterdiği bu olumlu gelişme yüzleri güldürdü. Bugün yapılacak son antrenmanda kendisini bir kez daha deneyecek olan Emre Belözoğlu’nun yarın akşam Eskişehirspor ile oynanacak karşılaşmada forma giymesinin sürpriz olmayacağı belirlendi.

Bu arada adalesindeki sertleşme nedeniyle birkaç gündür idmana çıkmayan Yobo da dünkü çalışmada yer aldı. Lugano ile savunmanın sigortası olan Nijeryalı futbolcunun, Eskişehir karşılaşmasında takımdaki yerini almasına bir engel bulunmadığı belirtildi.

Haberin Devamı