Spor Emre gerçek Fenerli olmak istiyor

Emre gerçek Fenerli olmak istiyor

Paylaş
Emre gerçek Fenerli olmak istiyor

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Galatasaray'a gol atarak "Gerçek Fenerbahçeli" olmak istediğini belirtti

Emre, Fenerbahçe Gazetesi’nin 75. sayısında yer alan açıklamasında, Fenerbahçeli olduğunu her yerde söyleyen biri olmadığını vurgulayarak, "Bir gün bunu söylemiştim ve bu bir gerçekti. Kimseye şirin görünme, cici çocuk olma çabam yok. Olduğum gibi davranan biriyim. Önümüzdeki maçta hocam görev verirse, Galatasaray’a gol atarak ’Gerçek Fenerbahçeli’ olmak istiyorum" dedi.

Ailesinin, yakın dostlarının ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın sıcak davranışlarının, Fenerbahçe’ye gelme kararı almasında önemli rol oynadığını anlatan Emre, şimdi Fenerbahçe’de oynamanın bir ayrıcalık olduğunu daha iyi gördüğünü, futbolu "Fenerbahçeli Emre" olarak bırakmak istediğini ifade etti.

"İNSANLAR BENİ BÖYLE AGRESİF ANMASIN"

Emre Belözoğlu, "Eskiden yanlış kararlarda veya sana kasti yapılan hareketlerde adeta kendini kaybediyordun, ama şimdi daha olgun davranıyorsun, bu sorunu nasıl çözdün?" şeklindeki soru üzerine, şu yanıtı verdi:

"Dışardan aldığım tepkilerden, ailemin ve eşimin eleştirilerinden sonra bu davranışlarıma çeki düzen vermeye başladım. Futbolda kaybetmek de haksızlık da var. Saha içinde bunu kabullenip, çok hızlı ve doğru kararlar verebilmemiz gerektiğinden, mantıklı düşünebilmemiz lazım.

Bu davranışlarımı dengeli tutmaya çalışıyorum, çünkü üzerimize giydiğimiz formanın bir ağırlığı var. İnsanlar beni böyle agresif sanmasın, böyle hatırlamasın istiyorum. Sakince düşündüğümde de bunun böyle olması gerektiğine inanıp, kendimi bu yönde değiştirdim."

"2 KUPAYI KAZANACAK KADROMUZ VE GÜCÜMÜZ VAR"

Emre, "Devre arasında Gökhan Ünal dışında transfer yapılmalı mıydı?" şeklindeki soruya, "Çok alternatifli kadro bizim işimizi zorlaştırdığı gibi, hocamızın işini de zorlaştıracaktı. Bunun faydası olacaktır tabii. Bence de yeterli bir kadroya sahibiz zaten. İki kupayı da kazanacak kadromuz ve gücümüz var" yanıtını verdi.

"HİDDİNK’İN FAYDASI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Emre, (A) Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörlüğüne Guus Hiddink’in getirilmesiyle ilgili görüşlerini açıklarken, "Hiddink çok önemli bir isim, gittiği her milli takımda başarı yakalamış biri. Bu anlamda bakarsak, bize de faydası olacağına inanıyorum.

Umuyorum çok önemli kararlar alıp, Türk futboluna katkı sağlar, çünkü kim gelirse gelsin, Türk futbolunun yeni bir yapılanmaya gitmesi gerekiyordu. Yeni neslin oluşması gerekiyor, en önemlisi geleceğin Türk Milli Takımını yaratması gerek" dedi.

2

Haberin Devamı