Spor Emre: İlk maçtan ders almalıyız

Emre: İlk maçtan ders almalıyız

Paylaş
Emre: İlk maçtan ders almalıyız

Emre Belözoğlu, Beşiktaş ile yapacakları derbi maçta, rakiplerini Kadıköy'den eli boş göndermek istediklerini ifade etti

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Manisaspor ile yaptıkları maçı Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendiren Emre, soru üzerine Beşiktaş derbisine de değindi.

Manisaspor maçının ilk yarısında Beşiktaş maçının akıllarda olduğunu ifade eden sarı-lacivertli futbolcu, derbilerin favorisi olmadığını, her zaman zorlu geçtiğini, ancak şampiyonluk hedefi doğrultusunda, siyah-beyazlı ekibi yenmek istediklerini ifade etti.

"DERBİNİN FAVORİSİ OLMAZ"

Beşiktaş’ı şampiyonluk yarışından saf dışı bırakmak adına kendi sahalarında çıkacakları derbinin kendileri için önemli bir avantaj olduğunu anlatan Emre, şunları kaydetti: "Sonuçta derbinin favorisi olmaz. Derbiler her zaman zordur.

Rakibimizi saf dışı etmek adına önemli bir avantajımız olduğunu düşünüyoruz, kendi sahamızda oynuyoruz. Ne olursa olsun Beşiktaş ile yaptığımız ilk maçtan dersler almamız gerekiyor.

Orada onlar bizden daha iyi mücadele edip kazanmışlardı. Yine böyle bir 10 günlük aranın akabinde oynamıştık. Bu kez hem sahamızda, hem seyircimizin vereceği destekle, rakibimizi centilmence ağırlayıp eli boş göndermek istiyoruz. Çünkü bu sene şampiyon olmak istiyoruz."

"İYİ MÜCADELE ETTİĞİMİZDE YENİLMEZ BİR TAKIM OLUYORUZ

Manisaspor karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, maçı kazanmış havasında bir Fenerbahçe’nin sahada yer aldığını anlatan Emre, ikinci yarıda maça daha iyi konsantrasyon sağladıklarında farkın ortaya çıktığını ifade etti.

Rakip kim olursa olsun iyi mücadele etmediklerinde her takımın kendilerine diş geçirebildiğini kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, "İyi mücadele ettiğimizde de yenilmez bir takım olarak görülüyoruz. Türkiye Kupası finaline bir kez daha çıktık.

Bu benim ikinci yılım. Bu kez finalin sonunda kupayı kaldıran takımın bir oyuncusu olmak istiyorum. İki kulvarda da ciddi avantajlarımız var. İnşallah camiamızın bizden istediği önce kupa, daha sonra da şampiyonluk gelir" şeklinde konuştu.

2

Haberin Devamı