Spor Emre: Kalsaydım gerginlik olurdu

Emre: Kalsaydım gerginlik olurdu

Paylaş
Emre: Kalsaydım gerginlik olurdu

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu, dün idmanda yaşananlarla ilgili bir basın açıklaması yaptı

Yaşanan olayda konunun ailesine dayanmasından rahatsız olduğunu belirten Emre, "Eğer bu yaşananlar dışardan yanlış anlaşıldıysa herkesten özür dilerim" dedi.

EMRE'NİN AÇIKLAMALARI

"2-3 defa bana sözlü sataşma oldu. Eğer orda kalsaydım daha fazla gerginlik olurdu. Hocama da söyledim. O da hoşnut olmadı ama ayrıldım idmandan.

ANTRENMANDA EMRE KRİZİ

Bende biraz da doluluk vardı. Kendimi biraz da yorgun hissediyorum. Mevzu da aileye girince bırakmak zorunda kaldım. Aykut hoca benim saygı duymam gereken bir kişi.

"AYKUT HOCA'YI BİLGİLENDİRDİM"

Kendisini sahadan çıkarken de bilgilendirdim. Onu sıkıntıya sokacak bir hareket yapmam. Ben Galatasaray'da 5 sene oynadım ve büyük başarılar aldık.

Bazılarını da hayal kırıklığına uğratmış olabilirim. Ben tercihimi yaparken hiçbir zaman pişman olmadım. Futbol hayatımı da burada bitirmek isitiyorum.

"İNSANLARIN BENİ ANLAMASINI BEKLİYORUM"

İnsanların beni anlamalarını bekliyorum. Verdiğim en doğru kararlardan bir tanesi Fenerbahçe'ye gelmek oldu. Bu olaylar dışardan yanlış anlaşıldıysa herkesten özür dilerim.

Yaşım artık ilerledi. Bazı kararları doğru vermek istiyorum ama her zaman olmuyor. Kazım'la aramızda bir gerginlik oldu ama ben o olayın içinde yoktum. Tabii ki herkes gibi bende sinirlerime hakim olmalıyım.

Haberin Devamı