Spor Emre Mor Ronaldo'ya karşı oynadı

Emre Mor Ronaldo'ya karşı oynadı

Paylaş
Emre Mor Ronaldo'ya karşı oynadı

A Milli Takım'ın en genç yıldızı Emre Mor dün gece hayatının en önemli maçlarından birisine çıktı. Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Mor Ronaldo'lu Real Madrid karşısında 78. dakikada oyuna girdi

Emre Mor Borussia Dortmund'un Real Madrid'le oynadığı ve 2-2 sona eren Şampiyonlar Lig F Grubu ikinci maçında 78. dakikada oyuna girdi. Performansıyla da ronaldo'dan tebrik aldı. Gecenin sonunda Emre Mor'dan Ronaldo fotoğrafıyla birlikte ilginç bir paylaşım geldi.

GOLE DE ÇOK YAKLAŞTI
Dün geceki Şampiyonlar Ligi mücadelesinde A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor oyuna girdikten sonra takımı adına olumlu işler yaptı. Genç yıldız maçın 83.dakikasında attığı şutla da Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golüne çok yaklaştı. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golüne yaklaşan genç yıldız için sosyal medyada destek mesajları atıldı.

RONALDO'DAN EMRE MOR'A: SENDE GENÇLİĞİMİ GÖRÜYORUM
Büyük bir hayranlık duyduğu Cristiano Ronaldo ile tanışan Emre Mor, Portekizli yıldızdan övgü dolu sözler duydu. Cristiano Ronaldo, Emre’ye sarıldıktan sonra, ‘Sende gençliğimi görüyorum. Büyük bir yeteneğin var ve yolun çok açık. Sakın pes etme ve benim gibi her gün çalış” dedi.

RONALDO'YLA POZU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Emre Mor'un maçın bitimiyle beraber Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile görüntüsü ise sosyal medyada en çok konuşulan anlardan biri oldu. Maçın bitimiyle beraber genç futbolcuyu tebrik eden Ronaldo'nun Emre Mor'la olan diyaloğu objektiflere böyle yansıdı.

"HAYATINI HAYAL ETME, HAYALİNİ YAŞA"
Emre Mor, karşılaşma sonrası Instagram hesabından Ronaldo ile fotoğrafını paylaştı. Emre Mor, Ronaldo'ya hayranlığını belirterek, "Hayatını hayal etme. Hayalini yaşa. Bana her gün motivasyon kaynağı olduğun için teşekkürler Cristiano! Bize bu gece büyük destek veren Dortmund taraftarına da teşekkürler." mesajını paylaştı.




Emre Mor, Türk futbolunun gündeminde



Emre Mor Borussia Dortmund'la anlaştı



Emre Mor'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım!



Emre Mor



Milli maçta Fatih Terim-Emre Mor gerginliği

Haberin Devamı