Magazin Emre Ubeyli Kısmetse Olur'a geri mi döndü? Emre Ubeyli Hazal Atabek'ten neden ayrıldı?

Emre Ubeyli Kısmetse Olur'a geri mi döndü? Emre Ubeyli Hazal Atabek'ten neden ayrıldı?

Paylaş
Emre Ubeyli Kısmetse Olur'a geri mi döndü? Emre Ubeyli Hazal Atabek'ten neden ayrıldı?

Kısmetse Olur ile tanınan Emre Ubeyli, programa geri döndü. Evden gelin adayı Hazal Atabek ile birlikte ayrılan ancak nişanı atan Emre Ubeyli'yi evde görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bekarlık günlerine dönen damat adayının eve veda eden popüler damat adayının kiminle evlilik yolunda ilerleyeceği merak ediliyor

Emre Ubeyli, Kısmetse Olur'un bugünkü bölümüne damga vuran isim oldu.

İlk sezonun gözde adaylarından biri olan ve evden gelin adayı Hazal Atabek ile birlikte ayrılan Emre Ubeyli, son olarak nişanı attığı haberleriyle gündeme gelmişti.

Bekarlık günlerine dönen damat adayını evde gören adaylar ve izleyiciler büyük bir şaşkınlık yaşadı.



EMRE VE HAZAL NEDEN AYRILDILAR?


Damat adayını yeniden ekranlarda gören izleyiciler, ‘Emre Ubeyli, Hazal Atabek’ten neden ayrıldı?’ sorusuna yanıt arıyor. İşte, bu sorunun yanıtı:


Kısmetse Olur'un gözde çifti Hazal Atabek ve Emre Ubeyli ayrıldı


Kısmetse Olur evinde sözlenen çift, evden çıktıktan sonra da ilişkilerini yaşamaya devam etti. Hatta işin içine aileler de girdi. Ancak Haz-Em çifti geçtiğimiz aralık ayında ayrıldı. Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkardılar ve tüm fotoğraflarını sildiler. Emre Ubeyli, 'Hazal Atabek neden ayrıldı?' sorusuna yanıt ise Emre Ubeyli’den gelmişti.


Kısmetse Olur’da kim elendi? Yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme!



Ayrılığı kişisel hesabından duyuran Emre, şunları yazmıştı: "Aslında hiçbir açıklama yapmak istemiyorum ya da bir şeyleri konuşmak ama bunları duymaya hakkınız var… Çok güzel bir gelecek hayal ettik ve bunun için savaş verdik eksik olan bazı şeyler var tamamlayamadığımız üstesinden gelemediğimiz alışkanlıklar var detaylara gerek yok… Kimsenin suçu yok ne Hazal’ın ne benim bazen iki tarafında suçu olmaz suç hayattadır, suç kaderdedir. O sizi buna mecbur bırakır. Sen üstesinden gelmek istesen de olmaz, olmadı da zaten… Kimse asla ne Hazal’a nede de bana kızmasın. Evet bir şeyler hayal ettik, yaşamak yaşatmak istedik, beceremedik. Belki yapamadık ve bunun hayal kırıklığına uğradık böyle bir durumdayken yapılacak tek şey sağ duyulu olmak teşekkürler."


EMRE UBEYLİ KİMDİR?


Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının ilk sezon isimlerinden Emre Ubeyli, popülerliğini koruyor. Hazal Atabek ile ilişkisini sonlandıran Emre Ubeyli, İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor.

1993 yılında Ankara'da doğan Emre Ubeyli, Açık Öğretim Spor Yönetimi mezunu ve Fitness Antrenörlüğü yapmakta. Yarışmacının mankenlik yaptığı da söylenmekte.

Kısmetse Olur evinde gelin adaylarından Ayça ile olan birlikteliği izleyici tarafından oldukça desteklendi ancak olaylı şekilde ayrıldılar.

Emre Ubeyli daha sonra eve dahil olan gelin adayı Hazal Atabek ile nişanlandı ve ayrıldı.

Haberin Devamı