Spor Emre'den Twitter yalanlaması

Emre'den Twitter yalanlaması

Paylaş
Emre'den Twitter yalanlaması

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, bazı internet sitelerinde kendi açıklaması gibi söylenen sözleri yalanladı

Emre, Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesine yaptığı açıklamada, sanal ortamda kendi ağzından bazı gerçek dışı ifadelerin kullanıldığını belirterek, "Güncel hiçbir siteye ne benim, ne de eşimin bir üyeliği bulunmamaktadır" görüşlerine yer verdi.

Kendisinin uzun yıllardır internetle arasının iyi olmadığını belirten sarı-lacivertli oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Güncel sitelerin hiçbirine ne ben, ne eşim, ne de ailemden bir başkası üye. Bu tarz açıklamaları yapacak olsam dahi bu tip sitelerden yapmayacağımı beni tanıyan herkes bilir.

Bu gibi olaylar tabii ki üzüntü verici. Bana hayran olan birisi, benim adıma üye olup bu tarz yorumları yazmış olabilir. Böyle bir duruma adım karıştığı için bugün ilk kez o sitelere girdim. Benim ve eşim adına birçok üyelik açıldığını gördüm.

Birkaç hukukçu arkadaşımla nasıl bir hukuki yaptırım uygulayabileceğimizi konuştum. Yaptırım ile ilgili henüz net bir bilgim yok. Bizim ağzımızdan yapılan bu tür söylemler tamamen asılsızdır.

Benim üyeliğim olmayan bir yerde sanki benim ağzımdan çıkmış gibi açıklamalar olması gerçekten üzücü ve rahatsızlık verici. Beni herkes kendi yerine koyacak olursa bu durumun ne kadar can sıkıcı olduğunu anlayacaktır. Bu nedenle herkesten biraz saygı bekliyorum."

Haberin Devamı