Spor Emre'ye baba nasihat!

Emre'ye baba nasihat!

Paylaş
Emre'ye baba nasihat!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Evladım” dediği Emre Belözoğlu'nu uyardı, teknik direktör Aykut Kocaman ile kesinlikle sorun yaşamaması gerektiğini ifade etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Evladım” dediği Emre yurt dışı kampı sırasında taraftara kızıp teknik direktör Aykut Kocaman’ın uyarılarını dikkate almayıp kramponlarını fırlatarak antrenmanı terk etmişti. Bu hareketin ardından Emre hastalanmıştı! Hastalığına yurt dışında çare bulunamadığı gerekçesiyle de İstanbul’a gönderilmişti.

Haberin Devamı

Ardından “Emre hasta değil, Aykut Kocaman onu İstanbul’a gönderdi” spekülasyonları yapılmıştı. İşte bu dönemde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Emre’yi yanına çağırıp, “Bak evladım, bu takımın en önemli futbolcularından birisin. Fenerbahçe taraftarı senden bu sezon çok büyük başarı bekliyor. Aykut hoca ile yaşadıkların hoş değil. Dışarıya kötü görüntü veriyorsun. bu konularda senden daha dikkatli olmanı istiyorum” dedi.

Young Boys maçında sahadan çıkarken teknik direktör Aykut Kocaman’ın elini havada bırakan ve yüzüne bakmayan Emre’nin sıkıntılı olduğu görüldü. Emre’nin teknik direktör Aykut Kocaman’ın tavrına ve Başkan Aziz Yıldırım’ın da bu nedenle kendisini uyarmasına içerlediği öğrenildi.

Haberin Devamı