Dünya Emzirirken öldürdü

Emzirirken öldürdü

Paylaş
Emzirirken öldürdü

İngiltere'de bir kadın emzirirken uyuyakaldığı için bebeğinin ölümüne sebep oldu

Emma Hector, yaklaşık bir şişe şarap içtikten sonra bebeğini emzirirken ağır bir uykuya daldı. Uyandığında ise gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Kızı Naomi Rose kucağında cansız bir halde yatıyordu.

Haberin Devamı

Açıklamada Emma Hector'un göğsünün bebeğin yüzünü kapatmış olduğunu ve bebeğin ağzından kan geldiği belirtildi. Kazayla ölüme sebebiyet vermek iddiasıyla gözaltına alınan Emma Hector olayın şaşkınlığı içerisindeydi. Yapılan incelemeler sonucunda bebeğin kazayla öldüğü, ortada kasti bir şeyin olmadığı açıklandı. Hastaneden yapılan açıklamada "Naomi Rose, annesinin göğsünün altında kaldığı için nefes alamamış ve hayatını kaybetmiştir." dendi.

Öte yandan anne Emma Hector yaşadığı anları şöyle anlattı: "Bu olayın bütün suçu bende çünkü ben onun annesiyim ve bu olaya ben sebep oldum. Onun kucağımda uyumasına izin vermemeliydim."


Hastane doktorlarından Jennifer Leeming bebeklerin uykuya daldıktan sonra mutlaka yatağa yatırılması gerektiğinin önemini vurguladı ve: "Bu trajik olay bir çok ebeveyn için bir uyarı niteliği taşımaktadır. Bebek ölümlerini engelleyecek kesin öneriler bulunmamaktadır fakat 6 ayı geçmiş her bebek kendi yatağında daha güvendedir." dedi.

Haberin Devamı