Gündem 'En acı tahmin' doğru çıktı

'En acı tahmin' doğru çıktı

Paylaş
'En acı tahmin' doğru çıktı

'Bağdat Caddesi'ndeki patlamada ölen kişi babam olabilir' diyen kadının kuşkuları ayaktaki platinle doğrulandı

İstanbul Kadıköy'de, Bağdat Caddesi'nde bulunan bir kafede önceki akşam meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında bir kişi yanarak hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Cesedin Yücel Aytekin'e ait olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Patlamadan sonra babasından haber alamayan Asuman Kulan, ölen kişinin sürekli olarak o kafeye giden giden babası Yücel Aytekin olabileceğini düşünerek dün sabah Adli Tıp Kurumu’na geldi. Yangını televizyonda izleyerek olay yerine gittiğini belirten Asuman Kulan, ölen kişinin 80 yaşındaki babası olabileceğini belirterek, Adli Tıp Kurumu'na başvurdu.

DNA TESTİ DE YAPILACAK

Çevrede bulunan bir güvenlik kamerasında babası Aytekin Yücel’i izlediklerini belirten Kulan, "Görüntülerde babam içeri girerken görülüyor. Biz ölen kişinin babam olduğuna inanıyoruz. Çünkü sürekli olarak oraya gidiyordu. Hatta kafenin garsonları da verdikleri ifadelerinde içerideki kişinin babam olduğunu söylemişler. Biz de Adli Tıp Kurumu’na gelerek babamla ilgili bilgiler verdik. Bu bilgilerde babamın ayağında platin olduğunu ve diş yapısını söyledik" diye konuştu.

Haberin Devamı

'BABAM OLABİLİR' >> VİDEO

Teşhis sonunda cesedin İş Bankası'ndan müdür olarak emekli olduğu olan, 3 çocuk babası Yücel Aytekin'e ait olduğu belirlendi. Ayrıca cesedin ayağında platin de tespit edildi.

Adli Tıp Kurumu yetkilileri her ihtimale karşı DNA testi yapılmasına da karar verdi. Bunun için ceset ile yakınlarından örnek alındı.

Hasan ÖRNEKOĞLU/İSTANBUL, (DHA)