Gündem En acı yaş günü

En acı yaş günü

Paylaş
En acı yaş günü

4 kişilik aile otomobil ile Bodrum'a giderken kaza geçirdi. Takla atan otomobilde anne-baba ve kızları öldü, oğulları Arda yaralandı. 14 yaşındaki Arda doğum gününde ailesini toprağa verirken yıkıldı

İzmit’te yaşıyordu Alp Ailesi. Kimya mühendisi Tayfun Alp (47) ile eşi Hülya’nın (40) oğulları Arda (14) ve kızları Melisa (10) ile mutlu bir yuvası vardı. Arda’nın sınavı kazanıp Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptırması aileyi sevince boğmuştu. Hülya ve Tayfun Alp çifti, okullar açılmadan çocuklarıyla Bodrum’da güzel bir tatil yapmak istemişti. Aile önceki gün Bodrum’a gitmek üzere otomobil ile yola çıktı.

Haberin Devamı

Yüreği yandı

Otomobili, Tayfun Alp kullanıyordu. Aile, Bursa Karacabey’e geldiğinde facia yaşandı. Aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkan otomobil takla attı. Hurdaya dönen otomobilde Tayfun Alp, eşi Hülya Alp ve kızları Melisa öldü. Arda ise yaralandı. Aile dün İzmit’te toprağa verildi. Ne acıdır ki dün Arda’nın 14’üncü doğum günüydü. Genç doğum gününde annesini, babasını ve kız kardeşini mezara koymanın büyük üzüntüsünü yaşadı. Sakinleştirici ilaçlara rağmen ağlamaktan ayakta zor duran Arda’yı yakınları teselli etmeye çalıştı.

Ergün AYAZ/DHA