Faik Gürses En ağır ceza verilmeli
HABERİ PAYLAŞ

En ağır ceza verilmeli

Galatasaraylı olamazsınız, insan hiç değilsiniz, sizi bu ülke topraklarında koyacağım bir sınıf yok. İçimden T.C. vatandaşı bile demek gelmiyor. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

ORDİNARYUS

Hastalığı bile onun efsanenin ötesinde bir insan olduğunu gösterdi. Lefter Ağabeye en güzel armağan ise ÇARŞI ile ANTU.COM’un yayınladığı geçmiş olsun mesajları idi.

BOŞUNA DEMEMİŞLER

Fenerbahçeli bayan voleybolcular Dünya Şampiyonu oldu. Yiyen bir daha yedi. Lezzeti ACI, ama BADEM gibi de tatlıydı.

[[HAFTAYA]]

IŞIN ÇELEBİ

Haberin Devamı

ANAP döneminin önde gelen bakanlarından biriydi. Şimdi ise gününü Aslantepe’de geçiriyor. Elinde kara kaplı bir defter var. Ağzınızdan statla alakalı bir eleştiri çıksa hemen not alıyor. Bakanlık başka, adamlık başka.

BİR AZİL HİKAYESİ

Ömer Oskay, imam. Veysel Çakı ise müftü. İmam cemaate, maça gitme konusunda çağrı yapıyor. Vay sen misin maça davet eden. Hoooop görevine son. Hay Allahü Ekber beee.

FİBA CEZASI

Karşıyakalı basketbolcular ölümden döndü, Uluslararası Basketbol Federasyonu Apoel’e üç maç seyircisiz oynamama ödülü verdi!

BİR ASLANTEPE HESABI

Türk Telekom boşaldığında 35 bin seyirci metroyu tercih ederse 2 saate stat tahliye edilmiş oluyor. Onun için no ARABA, yes METRO.

BU ÇOCUKLARA DİKKAT

Civar, Erkan, Serkan ve Salih. Samet Aybaba yine yaptı yapacağını, kazanan Bucaspor ile Türk futbolu oldu.

ŞİDDET YASASI DÖRT BEEŞ ALTI YETMEEEZ

İki yıl önce Çözüm-1’de konuşulmuştu yasalaşması beklenen kanun teklifi. Onu diğer çözümsüzlükler takip etti. Hala daha devam ediyor. Metin-Ali Feyyaz ise bu dönemde tekrar futbola başladı!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder