Yaşam En akıllı otel: Kefaluka Resort

En akıllı otel: Kefaluka Resort

Paylaş
En akıllı otel: Kefaluka Resort

En akıllı otel: Kefaluka Resort

Bodrum'da geçen yaz hizmete açılan Kefaluka Resort bu yaz misafirlerine bir ayrıcalık daha sunacak... Türkiye'de ilk kez Kefaluka Resort'te kurulan çok özel bir altyapı sistemi sayesinde otel misafirleri teknolojinin keyfini çıkaracak. Music on demand; IPTV; video on demand'e izin veren triple play uygulaması reklamcılıkla ilgili yeni fırsatlara da kapı aralıyor...

Fiber altyapı sayesinde bir Rus misafir TV'yi Rusça izleyebilecek. Diyelim misafir sauna müşterisi odasındaki TV'de ona özel saunayla ilgili yayınlar; reklamlar devreye girecek. Havuza mı ineceksiniz TV kanallarında izlediğiniz filmi durduracak; gelince kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Bir acente kendi müşteri gruplarına özel reklamlar, duyurular yapabilecek. Bu altyapının işletmeye en büyük katkısı ise zahmetsiz ve masrafsız büyümeye imkan tanıması.

Bugün bile hala ve ne yazık ki otelcilik sektöründeki altyapı sistemlerinde ne kadar donanımsız ve yetersiz kaldığımızı düşünürsek Kefaluka Resort'teki bu gelişme sektörde önemli bir adım olacaktır.

Haberin Devamı