Dünya En baba intikam!

En baba intikam!

Paylaş
En baba intikam!

Berlusconi, sahibi olduğu medya imparatorluğunda işe başlamak üzere olan Barbara'yı “Kendine başka yol seç” diyerek işe almaktan vazgeçti

‘YAŞLI ERKEKLERLE OLMADIM’

Haberin Devamı

Kadınlara düşkünlüğüyle tanınan İtalya Başbakanı Berlusconi’nin (73) villasında düzenlediği seks partilerinde eskort kızlarla birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Berlusconi, geçen mayısta 18 yaşındaki iç çamaşırı mankeni Noemi Letizia’nın doğumgününe katılınca eşi Veronica Lario boşanma davası açmıştı. Berlusconi’nin ikinci eşi Veronica ile evliliğinden olan kızı Barbara Berlusconi (25) de babasının çapkınlıklarına isyan etmişti.

Barbara “Benim yaşlı erkeklerle asla ilişkim olmadı. Politikacıların halka öğütlediklerini özel hayatlarında da uygulamaları gerekir” demişti. Kızının bu sözleri üzerine Berlusconi ise “Ne acı. Yıldırım çarpmışa döndüm” diye konuşmuştu.

Berlusconi’nin ilk eşinden olan büyük kızı Marina ise “Berlusconi, tıpkı diğer insanlar gibi özel hayata sahip olmakta özgürdür” diyerek babasını desteklemişti.

Haberin Devamı

ŞOK EDEN AÇIKLAMA

Berlusconi, kendisini sırtından bıçaklayan kızı Barbara’dan intikamını almakta gecikmedi. Berlusconi, sahibi olduğu medya imparatorluğu Mondadori’de çalışmayı çok isteyen Barbara’ya yönetici yapacağına söz vermişti.

Berlusconi, işe başlayacağı günü bekleyen Barbara için “Zeki bir kız. Önünde seçebileceği başka pek çok yol var” diyerek kızını işe almaktan vazgeçtiğini açıkladı. Felfese öğrencisi Barbara babasının bu açıklamasıyla şoke oldu.