Spor En büyük ödüllü golf turnuvası başladı

En büyük ödüllü golf turnuvası başladı

Paylaş
En büyük ödüllü golf turnuvası başladı

Turizm merkezi Belek'te bu yıl 5'incisi düzenlenen Kempinski Pro-Am Golf Turnuvası Antalya Golf Clup'ta başladı

Toplam para ödülü 65 bin Euro’luk turnuvaya 272 golfçü katılıyor. Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek’te bulunan Kempinski Otel ile Antalya Golf Clup sponsorluğunda bu yıl 5’incisi düzenlenen Kempinski Pro-Am Golf turnuvası 68’i profesyonel, 204’ü amatör olmak üzere toplam 272 golfçü katılıyor.

Antalya Golf Clup Genel Müdürü ve Golf Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Budak, Pro-Am Golf Turnuvası’nın Türkiye’de düzenlenen en önemli turnuvalardan biri olduğunu belirterek, "Toplam para ödülü 65 bin Avro’luk turnuvaya 272 golfçü katılıyor. 4 gün sürecek turnuva bireysel dalda ve takım halinde ilk 3’e gireceklere para ödülü ve kupaları verilecek" dedi.

ÜNLÜ İSİMLER KATILIYOR

Turnuvaya Türkiye’den 12 profesyonel golfçünün katıldığını kaydeden Budak, turnuvaya Türkiye’den eski bakanlardan Fikret Ünlü, Ali Akkanat, Kaya Çilingiroğlu, Fikret Öztürk, Hakan Yamaç, Sinan Çağlayan, Ulaş Karakaş, Erkan Demirci, Bekir Kara’nın yanı sıra, Neil Hargrave, Renata Petrasova, Lee Spencer, David Geall, Nikolay Afanasyev, Stefan Kuehne, John Dent, Miro Raic, Ron Solomon gibi ünlü golfçülerin katılacağını söyledi. Uğur Budak, "Turnuvada Avrupa’nın da en önemli profesyonel 68 golfçüsü yarışacak" dedi.

Haberin Devamı