Sağlık En büyük seks pişmanlıkları

En büyük seks pişmanlıkları

Paylaş
En büyük seks pişmanlıkları

Hangi cinsiyetten olursanız olun, aşk hayatınızla ilgili pişmanlıklarınız vardır. Ancak yapılan bir araştırmaya göre bu pişmanlıkların çeşidi kadın ve erkeğe göre büyük farklılıklar gösteriyor

Erkeklerin aşk hayatlarıyla ilgili en büyük pişmanlığı daha fazla kadınla sevişmemek olurken, kadınlar ise geçmişte yanlış erkeklerle seviştikleri için mutsuzluk yaşıyor.

EN BÜYÜK PİŞMANLIK İLK TECRÜBE


Kadınların en büyük pişmanlıklarından bir tanesi ise ilk cinsel tecrübelerini yanlış bir insanla yaşamış olmak. Ayrıca birini aldatmak ve geçmişte bir ilişkiye çok hızlı başlamak da diğer pişmanlıkları.

Erkekler ise kadınların tam aksine kız arkadaşlarını daha hızlı yatağa atmadıkları için pişmanlık duyuyor. Yine erkekler için en büyük pişmanlıklardan biri de cinsel anlamda daha çok macera yaşamamış olmak.

Çalışma 25 bin kişi üzerinde yapıldı. Archives of Sexual Behaviour, isimli dergide yayınlanan araştırmaya göre kadınların yüzde 56'sı gelişigüzel biçimde seks yaptığı için pişman. Pişmanlık yaşayan kadınların da yaklaşık olarak çeyreği ilk tecrübesini yanlış kişiyle yaşadığı için pişman olduğunu belirtti.

Haberin Devamı