Spor En büyük silah; Didier Drogba

En büyük silah; Didier Drogba

Paylaş
En büyük silah; Didier Drogba

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu dördüncü maçında Galatasaray bu akşam deplasmanda Kopenhag ile karşılaşacak

Kopenhag maçlarını 6 puan ve gruptan çıkmanın dönüm noktaları olarak belirleyen G.Saray Teknik Direktörü Mancini, ilk maçta elde ettiği 3-1’lik galibiyeti ikinci maçtan da alacağı 3 puanla perçinlemek istiyor.

İki önemli eksik

Kritik maçta kaleci Muslera ile Sneijder forma giyemeyecek. Torku Konyaspor maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle sağ ayak baş parmağında kırık tespit edilen ve tedavisi nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalacak olan Muslera ile aynı karşılaşmada sağ üst adalesinden sakatlanan Sneijder, Kopenhag maçı kadrosunda yer almadı.

Kopenhag'ın 11'i: Wiland, Jacobsen, Mellberg, Sigurdsson, Bengtsson, Gislason, Claudemir, Delaney, Braaten, Toutouh, Jorgensen.

Galatasaray'ın 11'i: Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Melo, Selçuk, Aydın, Bruma, Burak ve Drogba ilk 11'i ile çıkacak.


Jörgensen: KOPENHAG takımının genç yıldızı Nicolai Jörgensen, resmi maçlarda attığı gollerle takımının en golcü oyuncusu. 22 yaşındaki yıldız 1’i şampiyonlar ligi’nde olmak üzere toplam 7 gol kaydetti.

DROGBA
: G.SARAY’ın Fildişili yıldızı Drogba, resmi maçlarda attığı 9 golle takımının en golcü futbolcusu konumunda bulunuyor. (TFF Süper Kupa 1, Süper Lig 6 ve UEFA Şampiyonlar Ligi 2). Drogba’ya bu maçta da çok iş düşecek.

BÜYÜK DOSTLUK

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda bugün oynanacak Kopenhag - Galatasaray karşılaşması öncesi sıkı güvenlik önlemleri alan polis, Türk taraftarlara karşı dostluk örneği sergiledi.

Kopenhag belediye meydanını dolduran ve ünlü alışveriş caddesini sarı-kırmızıya çeviren taraftarlara broşürler dağıtan, birlikte hatıra resimleri çekilen Kopenhag polisi, taraftarlara şapkalarını giydirip, birlikte zafer işaretleri yaparak dostluk örneği sergiledi. Polis, belediye meydanında hatıra resmi çekilmek isteyen grupların da fotoğrafını çekti. Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen Türk taraftarlar, Danimarka polisinin bu tutumunu hayranlıkla izlediklerini belirterek, "Umarız bir gün bizim polisimiz de aynı anlayış ve dostluk örneği sergiler" dedi.

Haberin Devamı