Spor "En büyük sponsorumuz taraftarımız"

"En büyük sponsorumuz taraftarımız"

Paylaş
"En büyük sponsorumuz taraftarımız"

Fenerbahçeli futbolculardan Bekir İrtegün ile Pierre Webo, sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü’nün 2014-2015 sezonu formaları için Metro City AVM’deki Fenerium mağazasında düzenlediği imza organizasyonunda, iki futbolcu taraftarların formalarını imzalayıp, fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Taraftarlar Webo ve Bekir’e büyük ilgi gösterirken, mağazanın önünde kuyruk oluştu. Bir taraftarın 47 günlük bebeğini kucaklarına alıp bir süre seven iki futbolcu, bebeğin şapkasını imzaladı.

Bekir İrtegün, imza günüyle ilgili yaptığı açıklamada, taraftarlarla bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirterek, "Buraya gelen insanlar bizimle sohbet edip, fotoğraf çektirmekten mutlu oluyor. Biz de onları mutlu ettiğimiz için mutlu oluyoruz" dedi.

Fenerbahçe’nin her durumda taraftarıyla bütünleşen bir camia olduğunu aktaran Bekir, "Böyle kulübüne bağlı insanlara karşı sorumluğumuz artıyor. Biraz da yükümüzü ağırlaştırıyor ama biz de bunun altından kalkıyoruz. ’En büyük sponsorumuz taraftarımız’ sloganıyla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kamerunlu golcü Webo ise böyle organizasyonlarda taraftarlarla bir arada olma fırsatı bulduklarını kaydederek, "Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin diğer üyeleriyle beraber aile havasında burada olmak, çok büyük mutluluk verici. İnsanlara mutluluk vermeye çalışıyoruz. Taraftarımızın bizim için yaptıkları ortada. Ayrıca böyle organizasyonlarda, bu sezon formamızda reklamın olmadığı bir yılda bizim en büyük sponsorumuz olma görevini üstlenmiş olmaları nedeniyle onlar bir kez daha teşekkürü hak ediyor" diye konuştu.

AA