Spor 'En çok Drogba'yı beğeniyorum'

'En çok Drogba'yı beğeniyorum'

Paylaş
'En çok Drogba'yı beğeniyorum'

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike, kulübe yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım ile yollarına devam edecekleri için mutlu olduklarını söyledi

Emenike, sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin kasım sayısında yer alan röportajda, olağanüstü genel kurulda Aziz Yıldırım’ın başkan seçilmesine değinerek, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe takımı olarak, yolumuza ve hedeflerimize başkanımız Aziz Yıldırım ile devam edeceğimizden dolayı çok mutluyuz. Başkanımızın Fenerbahçe’ye maddi ve manevi anlamda tüm kazandırdıkları ortada ve tartışılamayacak kadar büyük değerler. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Kendisini tebrik ediyorum."

Rusya’da oynadığı dönemle ilgili olarak da Nijeryalı futbolcu şu ifadeleri kullandı:

"Rusya benim için çok farklı bir deneyimdi. Rus insanları farklı. Spartak Moskova Kulübü, hocam, takım arkadaşlarım ve orada çalışan herkes, kendimi evimde hissettirmeye çalıştılar, çok uğraştılar. Fakat açık konuşmam gerekirse, mutlu değildim. Sadece işimi profesyonelce yapmaya devam ettim."

"Bu bir hasret. Yarım kalmış bir dönemi tamamlamak için buradayım" diyen Emenike, "Bunu hem ben hem de Fenerbahçe taraftarı istiyor. Bunu çok yakından görüyorum. Umut ediyorum ki, çok büyük sakatlıklar yaşamadığım sürece lig sonuna kadar iyi şeyler yapacağım. Tecrübeli takım arkadaşlarım var. Lig sonu bütün bu çalışmanın karşılığını camiamıza şampiyonlukla vermek istiyoruz. Bütün takımın hedefi bu."

"GOLLERİMİN DEVAMI GELECEK"

Emenike, profesyonel bir futbolcu olduğunu, bu nedenle de hiçbir zaman kendisine olan güvenini ve inancını kaybetmediğini söyledi.

Profesyonel yaşantıda inişli çıkışlı dönemlerin olabileceğinin altını çizen Emenike, şöyle devam etti:

"Bunun mekan değişikliği hatta iklimle bile ilgisi olabilir. Ersun hoca ile birtakım problemler yaşadığım yazıldı, çizildi ancak o bu takımın hocası, ben de bu takımın oyuncusuyum. Biz Fenerbahçe’nin hedefleri doğrultusunda mücadele ediyoruz. Gollerimin devamı da gelecek. Performansımın gün geçtikçe daha da iyi olacağına inanıyorum."

Emenike, Galatasaraylı Drogba’nın en beğendiği forvet oyuncusu olduğunu belirterek, "Çin’de de, Avrupa’da da oynarken onu çok beğeniyordum. En beğendiğim forvet oyunculardan" derken, kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktör olmayı çok istediğini, Fenerbahçe’den sonra İtalya’da futbol oynamak istediğini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı