Yaşam En çok kazanan beyazperde çiftleri

En çok kazanan beyazperde çiftleri

Paylaş
En çok kazanan beyazperde çiftleri

Forbes dergisi, Hollywood'un en çok kazanan "beyazperde çiftini" Yüzüklerin Efendisi filminin yıldızları Liv Tyler ve Viggo Mortensen olarak belirledi

Telegraph gazetesinin haberine göre Forbes, ilk kez hazırladığı en çok kazanan beyazperde çifti listesinde birinci sıraya, JK Tolkein’in kitaplarından esinlenilen Yüzüklerin Efendisi film serilerinin dünya çapında 1.8 milyar pound gişe hasılatı yapmasına yardımcı olan Mortensen ve Tyler’ı yerleştirdi.

Aslında Frodo’nun "tehlikeli yüzüğü imha etme çabasının" anlatıldığı filmde, Mortensen’in canlandırdığı Aragon ile Tyler’ın canlandırdığı Arwen arasında romantizmin ön plana çıktığını kaydeden Forbes, Arwen’in ölümsüzlük ile aşk arasındaki seçiminin de birçok kadın izleyiciyi sinemaya çektiğini belirtti.

Forbes, listede ikinci sıraya Örümcek Adam film serilerinin yıldızları Kirsten Dunst ve Tobey Maguire’ı koydu. Süper kahramanın maceralarının anlatıldığı filmler, 1,5 milyar pound gişe hasılatı sağlamıştı. Titanic filminin yıldızları Kate Winslet ile Leonardo Di Caprio arasındaki aşk ise, çifti listede ancak üçüncü yapabildi.

EN ÇOK KAZANAN BEYAZPERDE ÇİFTLERİ

1. Viggo Mortensen ve Liv Tyler (1,8 milyar pound)
2. Kirsten Dunst ve Tobey Maguire (1,5 milyar pound)
3. Kate Winslet ve Leonardo Di Caprio (1,1 milyar pound)
4. Shia La Beouf ve Megan Fox (900 milyon pound)
5. Robert Pattinson ve Kristen Stewart (600 milyon pound)
6. Julia Roberts ve George Clooney (540 milyon pound)
7. Julia Roberts ve Richard Gere (481 milyon pound)

Haberin Devamı