Magazin En çok kimi konuşuyoruz?

En çok kimi konuşuyoruz?

Paylaş
En çok kimi konuşuyoruz?

En çok kimi konuşuyoruz?

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), her ay düzenli iki bine yakın gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesini takip ederek derlediği ‘ayın medya gündemi’ raporu açıklandı. Bu yaz peş peşe konserler veren Ajda Pekkan, haziran ayının şampiyonu oldu.

Süperstar hakkında yapılan haber sayısı yüzde 45 arttı. Pekkan’la ilgili, nefes kesen kostümleri, muhteşem sahne performansı, yeni estetik ameliyat hazırlığı ve son olarak köşe yazarı Ahmet Hakan’la hakkında çıkan aşk dedikodularını içeren bin 320 haber yapıldı.

Haziran ayının en çok konuşulan ikinci ismi, hüzünlü bir sonla ekrana veda eden Aşk-ı Memnu’nun ‘Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ. Grease müzikalinde sahneye çıkan ve THY’nin Ortadoğu’da yayınlanan reklamlarında boy gösteren yakışıklı oyuncu hakkında bir ayda bin 284 haber ve yazı yazıldı.

Bir ayda 238 habere konu olan popüler isim kim? Sonraki sayfada...

Aşk-ı Memnu’nun talihsiz ‘Bihter’i Beren Saat, üçüncülük kürsüsüne çıktı. Ünlü oyuncu, dizinin finalindeki intiharı, oynadığı reklam filmleri ve özel hayatıyla basının yakın markajındaydı. Saat, haziranda bin 238 habere ve yazıya konu oldu.

Demer Akalın, fırtınalı özel hayatı sayesinde listeye dördüncü sıradan girdi. Eşi Önder Bekensir’den boşanma kararı alması, sonra barışması ve ikilinin ‘Evlilik Hayatı’ adlı programla özel hayatlarını ekrana taşıması, Akalın’ın popülerliğini artırdı.

Adından söz ettirme konusunda yüzde 95 artış gösteren isim kim? Sonraki sayfada...

Uzun zaman sonra listede yeniden yer bulan İbrahim Tatlıses’in haberlerinde yüzde 95 oranında artış yaşandı. Ünlü türkücünün, 37’nci Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En iyi fantezi müzik erkek solist’ ödülü alması etkili oldu.

Ayın en popüler isimlerine dair haberler:

BEHLÜL'DEN AİLE SAADETİ!

BEHLÜL AİLEYE ONAY VERDİ!

BİHTER'İ TANIYOR MUSUNUZ?

AKALIN KENDİNİ AŞTI!

İBO ACIYA DAYANABİLECEK Mİ?

3

Haberin Devamı