Gündem En çok uyuşturucu satana prim

En çok uyuşturucu satana prim

Paylaş
En çok uyuşturucu satana prim

Antalya'da, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla 6'sı aynı aileden 7 kişi gözaltına alınırken, zehir tacirlerinin en çok satış yapan üyeye prim verdiği ortaya çıktı

Antalya'da iki ay önce İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz'ın yanına giden ve ismi açıklanmayan bir uyuşturucu bağımlısı genç, Yeşildere Mahallesi'nde uyuşturucu madde eroin ve hap satan bir aile olduğunu ve kendisinin bu aileden uyuşturucu aldığını söyledi.

Dr. Yılmaz, hemen talimat vererek adı açıklanmayan genci, tedavisi için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi'ne gönderdi. Polis ise zehir satan aileyle ilgili soruşturma başlattı.

Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri iki ay önce Yeşildere Mahallesi'ndeki evi izlemeye aldığında, aynı ailenin hemen yakındaki Kızıltoprak Mahallesi'nde de uyuşturucu sattığını belirledi. Polis dün sabah saatlerinde iki eve eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda S.G., eşi S.G., oğulları U.G. ve N.G., oğlu U.G. ile onun nikahsız eşi gelini R.P., kuzeni M.G. ve onun arkadaşı C.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerine yapılan aramalarda 985 ecstsay hap, 125 paket satışa hazır eroin ve bir miktar esrar maddesi ile uyuşturucudan elde edildiği belirlenen 3 bin TL ele geçirildi.

EN ÇOK SATIŞ YAPANA PRİM


Antalya'da polisin yaptığı operasyonda gözaltına alınan ve 6'sı aynı aileden 7 kişilik çete üyesinin uyuşturucu madde sattıkları her mahalleye polis baskın ve operasyonlarına karşı gözcü koydukları ortaya çıktı.

Polis gözcülük yapan kişilere bu hizmetleri karşılığında tek kullanımlık eroin yada ecstasy hap verildiğini tespit etti. Zanlıların kendi aralarında yaptıkları havuz sistemine göre ay içerisinde en çok satış yapan aile üyesine pirim verildiği de belirlendi.

Soner KOCAER/ANTALYA (DHA)