Spor En güçlü Fenerbahçe

En güçlü Fenerbahçe

Paylaş
En güçlü Fenerbahçe

Beşiktaş'ı devirip zirve yolunda bir engeli daha aşan Fenerbahçe'de, teknik direktör Christoph Daum camia olarak kenetlendiklerini söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, yaşadıkları zor durum ve üzerlerinde oluşan baskının, başkan, yönetim, teknik heyet ve takımı birbirine daha da yaklaştırdığını belirtti.

Haberin Devamı

Bu bütünlüğün sonuca olumlu yansıdığını dile getiren Alman hoca, “Başkanımız herkese sonsuz destek veriyor. Aynı zamanda Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman ile iyi bir uyum içindeyiz” ifadesini kullandı.

ALEX BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Kaptan Alex’in, Fenerbahçe’nin oyun sistemi içinde çok önemli bir yerinin bulunduğunu anlatan Daum, “İkinci forvet olarak görev alıyor. Birinci özelliği gol atma yeteneği. İkinci özelliği çok iyi bir oyun kurucu olması. Tüm oyuncularımıza ‘Eğer topu nereye atacağını bilmiyorsan, Alex’e ver’ diyoruz. Şampiyonluk için şu anda hiçbir şey düşünmüyorum. Çünkü aklımda sadece Kasımpaşa karşılaşması var” ifadesini kullandı.

Bu arada Daum, omuzundaki yırtık nedeniyle bir süre önce ameliyat kararı verilen Gökhan Gönül konusunda da “Umarım ameliyatını erteler ve ligin sonuna kadar yanımızda olur” dedi.

Haberin Devamı