Gündem En güzel 23 Nisan hediyesi

En güzel 23 Nisan hediyesi

Paylaş
En güzel 23 Nisan hediyesi

İzmir'in Beydağ ilçesi Çamlık köyü çocuklarının yoğurt kovalarından yaptıkları trampetlerle kurduğu bando takımına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gerçek müzik aletleri hediye etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu iki ay önce ilçe ziyaretleri kapsamında İzmir’in Beydağ ilçesine bağlı 490 nüfuslu Çamlık köyüne de gitti.

Haberin Devamı

Köy çocuklarının büyük boy yoğurt kaplarına gerdikleri röntgen filmleriyle yaptıkları trampet takımıyla karşıladığı Başkan Kocaoğlu büyük şaşkınlık yaşadı ve duygulandı.

Başkan Kocaoğlu, köy çocuklarına 23 Nisan öncesi unutamayacakları bir armağan gönderdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, hediye edilen bando ekipmanını Çamlık İlkokulu öğrencilerine tek tek dağıttı. Balcıoğlu’na, Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk de eşlik etti.

İçlerindeki müzik ve öğrenme aşkına rağmen imkansızlıklar nedeniyle gerçek birer trampet alamayan Çamlık köyünün çocukları şimdi pırıl pırıl trampetler, davullar ve zillerle gerçek bir bando oluşturabilmek için büyük bir hevesle çalışmaya hemen başladı.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da Çamlık İlkokulu’nun bina ve bahçesinin koşullarını iyileştirmek için de harekete geçti.

DHA