Derya Özel En güzel tatil kimlerle yapılır?
HABERİ PAYLAŞ

En güzel tatil kimlerle yapılır?

Haberin Devamı

Bütün bir sene kafamız olmuş kazan gibi, çılgın bir tempoda kışın ağırlığıyla çalışıp durmuşuz. Şimdi biraz ağustos böcekliği yapma zamanı deyip en yakın kız arkadaşlarım olan kendi kızlarımla çıktım yola. Bir ay boyunca hem onların arkadaşlarını, hem kendi arkadaşlarımı ziyaret ederek adeta bir yol hikayesi yaşadık birlikte. Sonra bir düşündüm ki ben hep en güzel tatillerimi en yakın kız arkadaşlarımla yaşamışım.

Ama tatil arkadaşı çok önemli. Özellikle sanki göbeğin bir kesilmiş gibi sabah kahvaltısında senden önce uyanan seyahat arkadaşının seni uyandırması ya da tuvalete bile birlikte gitmek zorunda hissettiğin biriyle eziyete dönen tatillerinizi düşünün. İşte bu noktada size tatilinizin hakkını verdirecek bir seyahat arkadaşı lazım.

Senden önce uyansa bile senin o güzelim uykunu bölmeden baş ucuna bir not bırakıp yüzmeye gidebilen, kendi kendiyle kalmayı en az seninle vakit geçirmeyi sevdiği kadar sevebilen, sürekli aktivite peşinde koşmayan ama aktivite olduğunda sonuna kadar giden kız arkadaşlarla tatil tadından yenmez.

Eski sevgilinin de seninle aynı plajda olduğunu öğrendiğin zaman yanındaki makyaj çantasını seninle paylaşan, bir gece önce bir rock barda çılgınca kafa sallarken aynı gecenin sonunda hunharca halay çekebildiğin, ya da seni bir gece önce çok içtiğin için yargılamayan, bilakis sana soda limon taşıyarak seninle tüm gün bunun geyiğini yapabilen, okuduğun kitabı birlikte analiz edip, notlar alabildiğin, üzerine tartışabildiğin, eski sevgilinin sana o gece attığı kazıkta seninle birlikte depresyona girip acını hisseden ve her şeyin geçeceğini söyleyip senin ne kadar kıymetli olduğunu sana hatırlatan, sabah suratsız uyanıp tek kelime etmek istemediğinde seninle birlikte suskunluğunu paylaşan, ama aynın suratsızın 20 dakika sonra sonsuz geyik yapma kafasına hemen adapte olan ve gözünden yaş gelene kadar güldüğün sağlam kızlardan bahsediyorum.

Yazın son demlerinde uçsuz bucaksız plaja gece dolunayın ışığı vuruken, dileklerimi gözyaşları içinde yazığım kağıtları yakıp denize savurduğumda elimi tutan kız arkadaşlarım olduğu için dünyanın en şanslı insanıyım.

Bak şimdi bir düşün; bunları erkek arkadaşınla yapabilir misin?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder