Advertorial En havalı okula dönüş
Sponsorlu

En havalı okula dönüş


Paylaş
En havalı okula dönüş

Accessorize ile ‘Okula Dönüş’ heyecanınıza eğlence katma vakti geldi.  2017 Sonbahar / Kış koleksiyonu, tüm öğrencilere ve kendini her zaman öğrenci hissedenlere geniş ürün seçenekleri sunuyor.

Okulların açılmasına çok az kaldı, her zevke uygun tüm kırtasiye ve sırt çantası ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz modeller Accessorize mağazalarında yerini aldı.

Sonbahar okul çantalarının en önemli parçalarını; Galaksi temasının yer aldığı uzay merakının oldukça görüldüğü kozmik, metalik sırt çantaları, Mickey kulaklı kapitone detaylı eğlenceli sırt çantaları, ruhu her zaman genç kalan graffiti desenleriyle yüzünüzü güldüren sevimli sırt çantaları, asker ruhunu barındıran armalı sırt çantaları, bu sezon çok trend olan yapay kürk ve kadife detaylı insanın içini ısıtan sırt çantaları oluşturmakta.



Emoji kafalı silgili kalem setleri, London temalı defterler, kürk detaylı kalem kutuları, eğlenceli planlayıcılar, hayvan figürlü silgiler, pırıltılı hesap makineleri, stickerlar ve daha fazlası Accessorize mağazalarında tüm öğrencilerin hayatlarına renk katacak.



Küçük yaştaki minik Accessorize öğrencileri de mağazalarda Angels koleksiyonunda kedi ve fare detaylı sırt çantaları ile en sevimli şekilde okul hayatlarına ilk adımlarını atacak.

Üstelik 24 Eylül’e kadar seçili sırt çantalarında %20 indirim kampanyası Accessorize’dan tüm öğrencilere okula dönüş hediyesi.