Tuncay Hoş EN HAZIRI TRABZON
HABERİ PAYLAŞ

EN HAZIRI TRABZON

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün geçen sezon oynanan Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları ve kötü tezahüratlar nedeniyle aldığı cezadan dolayı 19 Mayıs Stadı’nın kepenkleri taraftarlara inmişti dün akşam.

Hal böyle olunca, cezalandırılan sadece Ankaragücü taraftarları değil, Trabzonsporlu futbolseverler ve halı saha maçından farksız bir ortamda futbol oynamak zorunda kalan futbolcular da oluyordu. Seyircisiz maçın tribünlerde artan şiddete çözüm olduğu şimdiye dek görülmedi.

Federasyonun futbolun temaşa oyunu olduğunu hesaba katarak bu konuda çözüme yönelik daha değişik yaptırımlar uygulaması gerekir. ‘Süper Kupa’ apoletli Trabzonspor, Sestak, Zewlakow, Güven gibi isimlerle zirveyi hedefleyen Ankaragücü karşısındaki futboluyla lige en hazır takım olduğunu gösterdi.

Düşük tempoda geçen ilk yarının son 5 dakikasında Bordo-Mavili takım, Colman ve Burak ile soyunma odasına önde girme şansını kaçırdı. İkinci yarıda Şenol Güneş’in Yattara hamlesi, Bordo-Mavili takıma dinamizm getirdi.

Kendi yarı sahasına gömülen rakibi karşısında kanatları iyi kullanan Trabzonspor, gol pozisyonu üretmeye başladı. Colman iki golde attığı ara pasları ile kilidi açan isim oldu.

Sonradan oyuna giren Umut da asistiyle parladı. Son 2 resmi maçında 5 kez fileleri havalandıran ‘bay gol’ Teofilo bu sezon krallığın en büyük adayı. Kaleci Onur 73’te Meye’nin şutunda müthiş bir refleksle topu kornere çeldi, alınan 3 puanda büyük pay sahibi oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder